Devletin şefkati Sevgi Evleri’nde

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri’nde bulunan öğrenciler, karne sevincini...

28 Ocak 2015 Çarşamba 16:26
 Devletin şefkati Sevgi Evleri’nde


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri’nde bulunan öğrenciler, karne sevincini kendilerine iletilen hediyelerle birlikte kutladılar.


Vali Ahmet Kara’nın eşi Mesude Kara ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı eşi Hazal Demet Yurdagül, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer, Akkent Mahallesi’nde bulunan Sevgi Evleri’ni ziyaret ettiler. Sevgi Evleri’nde bulunan çocukların hazırladığı sömestri tatil programına katılan Mesude Kara ve beraberindeki misafirler, öğrencilere sevgi ve şefkat ellerini uzatırken, minik yavrular da gösterilen sevgiden büyük keyif aldılar.


Öğrenciler tarafından hazırlanan kutlama programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından da öğrenciler, işaret dili gösterisi, koro şarkılar, halk oyunları, skeç ve judo gösterisinde bulundular.


Öğrencilere karne hediyesi olarak ödüller verildi. Program Mesude Kara, ve misafirlerin öğrencilerle birlikte pasta kesimi ile program sona erdi.


Mesude Kara, Hazal Demet Yurdagül ve  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer, çocuklara tek tek ödüllerini verirken, minik yavruları kucaklarına alarak sevgi gösterdiler. Mesude Kara, günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmada öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Karne notu başarılı olan öğrencileri tebrik eden, zayıf olanları da üzülmemeleri konusunda teselli eden Kara, ikinci dönemde öğrencilerin daha başarılı olmaları için çalışmaları gerektiğini belirtti.


Mesude Kara, çocukların konakladığı evleri de tek tek ziyaret ederek nasıl bir ortamda yaşadıklarını yerinde gördü. Tüm gününü sevgi evlerine ayıran Mesude Kara, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer, Kurum Müdürü Zeliha Uzun ve çocukların bakıcı anneleriyle görüştü. Sevgi evlerindeki ortamın mükemmel olduğunu,  çocukları hayata hazırlamada ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirten Kara, daha sonraminik öğrencilerle birlikte yemek yedi. Kara, kendi elleriyle hazırladığı bazı yiyecekleri öğrencilere ikram etti.


Sevgi evlerinde geçirdiği zamandan dolayı büyük bir keyif aldığını belirten Mesude Kara, Aile ve Sosyal Politikalar İl MüdürüAli Dinçer ve Kurum Müdürü Zeliha Uzun’a böyle bir ortamı hazırladıkları için teşekkür etti.



Son Güncelleme: 28.01.2015 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.