Diğer illeri kıskandıracak hastane

Yozgat Şehir Hastanesi bugün kapılarını hizmete açarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 yıllık hayali de gerçekleşmiş oldu.

16 Ocak 2017 Pazartesi 15:50
Diğer illeri kıskandıracak hastane

Yozgat Şehir Hastanesi bugün kapılarını hizmete açarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 yıllık hayali de gerçekleşmiş oldu.

Şehir hastaneleri Erdoğan'ın sağlık alanında en önem verdiği projelerden biriydi. Yozgat'ta ilki yapılan şehir hastanesi özel hastaneleri aratmayacak kadar konforlu ve temiz oldu. Hastalar ikişer kişilik ya da tek olarak odalarda kalabiliyorlar. Refakatçiler için de Yozgat şehir hastanesinde kanepeler yerleştirildi. Danışmasından hemşire hizmetine kadar Yozgat Şehir Hastanesi, sağlık sektöründe vatandaşa yeni bir dönemin müjdesini veriyor.


Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, yaptığı açıklamada, 475 yataklı şehir hastanesinin 16 ayda tamamlandığını belirtti. Hastanenin sadece Yozgat'a değil bölgeye de sağlık hizmeti sunacağını vurgulayan Yurtnaç, şehir hastanesinin sağlık hizmetlerinde kaliteyi artıracağına işaret etti. Emeği geçenlere teşekkür eden Yurtnaç, "Hastanemiz, hasta kabulüne başlıyor. İlave doktorlarımız tayin edildi. Doktor sayısı itibarıyla da desteklendi. Geçici görevle gelen doktorlarımız da var." dedi.

Kaynak: internethaber.com


Son Güncelleme: 16.01.2017 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.