‘Diktatörler terörü destekleyenlerdir’

AK Parti Çorum Milletvekili Kon TV canlı yayınında Ahmet Yılmaz'ın sunduğu "Ankara Konuşuyor" programında gündemi ve referandum sonuçlarını değerlendirdi.

19 Nisan 2017 Çarşamba 14:20
‘Diktatörler terörü destekleyenlerdir’


AK Parti Çorum Milletvekili Kon TV canlı yayınında Ahmet Yılmaz'ın sunduğu "Ankara Konuşuyor" programında gündemi ve referandum sonuçlarını değerlendirdi.

16 Nisan’ın Türkiye için bir başlangıcın adı olduğunu belirten Uslu, artık Türkiye’nin önünü daha net görüp, adımlarını daha kararlı atacağını ifade etti.


Uslu, programa ilişkin yaptığı duyuruda şu bilgileri verdi: “Milletimiz yeni bir yol haritası çizdi; onun işaret ettiği yönde yürümeye ve yol almaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın tercihi doğrultusunda geleceği güven içinde inşa edeceğiz. Bu halk oylamasının kaybedeni yoktur kazanan Büyük Türkiye'dir.


Terörizme karşı Avrupa’yı ortak bir duruş sergilemeye davet ettik fakat durumun önemi yeterince kavranmadı. Avrupa bizi yalnız bıraktı.


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 8.kez kaybetti. Batı ülkelerinde iki kez seçim kaybeden genel başkanlığı bırakır bu siyasetin ahlakıdır. Demokrasi nereden güç kazanıyor? Halktan. Buna biz milli irade diyoruz. Milli irade nasıl tecelli ederse, buna herkesin saygı duyması lazım.


Diktatörlük peşinde olanlar bütün o terör örgütlerini destekleyenlerdir ve bunların arkasında da Batının o güçlü medya organları vardır. AGİT, halkın iradesinin sandıklara yansımasına bakmakla mükelleftir. AGİT’in YSK’yı, kararları hangi hukuki mecra ve kriterler üzerinden verdiğini dikkate almadan suçladığını biliyoruz.AGİT’in tarafsız bir kurum olarak seçimlere ilişkin objektif ve güvenilir değerlendirme yapabilmesi için muhakkak YSK ile temas kurmalıydı.


Geçen 15 yıl birlik ve beraberliğimizin eseri olan atılımlarla geçti. Bu başarılar milletimizin başarısıdır, Türkiye'nin başarısıdır.”


Son Güncelleme: 19.04.2017 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165