Dinler, Umut Radyo’da

Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim...

28 Mart 2015 Cumartesi 11:43
 Dinler, Umut Radyo’da


Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Veysel Dinler, Umut Radyo’da yayınlanan ‘Beyaz Mikrofon’ programına stüdyo konuğu oldu.


Uğur Çınar’ın hazırlayıp sunduğu programda Dinler, Yüksek Seçim Kurulu’nun 2011 yılı İl Genel Meclisi seçim sonuçlarını veri alarak hazırladığı projeksiyon çalışması hakkında bilgiler verdi.


Siyasi partilerin aldığı oy oranlarını bilimsel yöntemle analiz eden Dinler, 7 Haziran seçimlerine yönelik olasılıkları açıkladı. Çorum’da seçim öncesi sürecin büyük olgunluk içerisinde geçtiğini belirten Dinler, “ Kin ve nefret söylemlerinden ziyade toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, bütünleştirici bir dilin kullanılması sevindiricidir. dedi.  




Son Güncelleme: 28.03.2015 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.