Direksiyondaki Kurt’a şunlar sorulabilirdi

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, geçtiğimiz günlerde TRT Haber ekranlarında yayınlanan ‘Meclis Taksi’ için direksiyon başına geçmiş. Çorum’un caddelerinde vatandaşları gidecekleri yere ulaştıran Kurt, bu arada sıcak sohbetler yapmış.

01 Mart 2016 Salı 09:38
 Direksiyondaki Kurt’a şunlar sorulabilirdi


HABER-YORUM/ MUSTAFA DEMİRER


AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, geçtiğimiz günlerde TRT Haber ekranlarında yayınlanan ‘Meclis Taksi’  için direksiyon başına geçmiş. Çorum’un caddelerinde  vatandaşları gidecekleri yere ulaştıran Kurt, bu arada sıcak sohbetler yapmış.


Meclis Taksi’ye konuk olan Çorumlular genellikle sohbeti tercih etmiş, kadın vekilimize memleketin sorunlarına ilişkin herhangi bir soru yöneltmemiş.


Meclis Taksi’ye konuk olsaydık, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’a memleketin halihazırda çözüm bekleyen sorunlarının akıbetini, Çorumlu’nun beklentilerini, bugüne kadar hangi somut projeleri hayata geçirdiğini, bundan sonraki süreçte hangi hizmetleri planladığını sorabilirdik.


Veya 7 Haziran seçimlerinden sonra 5 ay, 1 Kasım’dan sonra 4 ay olmak üzere toplamda 9 aydır vekil olan Sayın Kurt’a bazı sözlerini hatırlatabilirdik...


Mesela;


* Günlerdir tartışılan Çorum’un yarım kalan havaalanının tamamlanması hususunda ne düşünüyor? Müstakil havaalanımıza destek veriyor mu? Veriyorsa hangi somut adımları atıyor?


* Yılan hikayesine dönen Polis Okulu’nun akıbeti ne oldu?


* Türkiye’nin aşağı yukarı her ilinde, hatta ilçelerinde bile var olan ancak Çorum’a bir türlü layık görülmeyen modern Kültür Merkezi’nde gelişme var mı?


* Demiryolu hedefimizin 2019’a çekilmesi için bir gayreti oldu mu?


* Genel seçimler öncesinde adayken çok yakından ilgilendiği iki ayrı otoban yatırımı durduruldu mu?


* Merzifon Havaalanı’na yaklaşık bir yılı geçkin süredir servis hizmeti verilmiyor. Çorumlu çok muzdarip. Böyle bir sorundan haberdar mı?


* Yeterli firmanın bulunmadığı TEKNOKENT’e yatırımcı çekilmesi için bir çabası olabilir mi?


* Şehir Stadı’nın 20-25 kat konut ve iş merkezine açılması girişimine dair tartışmaları nasıl değerlendiriyor? Mevzuya dair söyleyecek sözü var mı?


* Söz verdiği üzere Meclis çalışmaları dışındaki günlerini seçim bölgesi Çorum’da mı geçiriyor?


* Vekil seçildikten hemen sonra evini Çorum’a taşıyacağını deklare etti. Sözünü yerine getirdi mi? gibi...

Son Güncelleme: 01.03.2016 09:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
19çrm 2016-03-01 13:27:43

çorumlu öyle memleket sorunlrına duyarlı mı ki o soruları sorsun.çorum da bakılan mezhepsel ve partisel insanlar o kadar bölünmüş ki çorumun asli sorunları yerine kahvehane köşelerinde birbirlerinin mezheplerine küfrediyorlar .bu yazdıklrım a yok öyle bir şey demeyin anca kendinizi kandırırsınız...

Avatar
Teo 2016-03-01 15:28:40

Bi dahaki secimde hep beraber sorarsiniz.

Avatar
Paşa 2016-03-01 17:46:56

Meclisteki vekillerin hiç birisi halka hizmet etmek amacıyla aday olmamıştır. Hepsi vekil olmanın nimetlerinden yararlanmak, dokunulmaz olmak, birinci derece akrabalarının işlerini halletmek için bu yola çıkmışlardır. Şuraya şunu yaparım, buraya bunu yaparım sözleri hikaye. Zaten olacak işler belli. Onlar olmasa da yapılıyor. Ondan sonra sahipleniyorlar biz yaptık diye.

Avatar
Mehmet 2016-03-01 18:03:25

Çorumdan hiçbişey olmazzz çorumlu ilk önce kafa yapısını degiştirmeli çorumda birlik beraberlik tutkunluk yok bu memleket hergün geriye gider

Avatar
Paşam 2016-03-01 22:36:52

Paşam çok haklısın onlar olmasa da zaten yapılıyor bir çok iş yapılanları sahiplenenlerin en başını da S. Uslu çekiyor...

Avatar
Dogrucu 2016-03-01 23:07:44

Yozgata yapılanın yarısı çoruma yapıldımı kaç yıldır polis okulunu bile getiremedik sonra kalkıp anadolu kaplanı diyoruz ne kaplanı kedi bile olamaz çorum

banner165