Diriliş Başkanları'ndan anayasa kitapçığı

Diriliş Başkanları Çorum İl Başkanlığı tarafından vatandaşlara ‘Benim Anayasam’ adlı kitap dağıtıldı.

14 Mayıs 2016 Cumartesi 10:41
Diriliş Başkanları'ndan anayasa kitapçığı

Diriliş Başkanları Çorum İl Başkanlığı tarafından vatandaşlara ‘Benim Anayasam’ adlı kitap dağıtıldı.

Çorum Park önünde açılan stantta dağıtılan kitapçık ile ilgili bilgi veren Diriliş Başkanları Çorum İl Başkan Yardımcısı Fuat Aykaç, vatandaşlardan bir kısmi boş olan kitaba önerilerini yazmalarını ve kitabı 15 gün içerisinde iade etmelerini istedi.


‘MİLLET KENDİ ANAYASASINI KENDİ YAZSIN’


Yeni anayasada sivil vatandaşların görüşlerini kitap aracılığıyla Diriliş Başkanlığı ve Genç Hukukçular Platformu Bilim Kuruluna ulaştırılacağını ve burada değerlendirileceğini de belirten Aykaç, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:


Kurulduğu andan itibaren ümmetin, mazlumların, milletin hassatende devletin ve devleti temsilen Cumhurbaşkanımızın safında tavır alan Diriliş Başkanları yıkıcı değil yapıcı eylemler gerçekleştirerek, hak yolun yolcuları olduklarını kamuoyu ile de paylaşmaya çalışmıştır.


İşte şu an gerçekleştirdiğimiz eylemlerimizden olan ‘Benim Anayasam’ çalışması da bu kavildendir.


Biz diyoruz ki; Osmanlı şemsiyesi altındaki ümmetin boynu batıcılık urganıyla çekiştirilmiş emperyal niyetlerle ve amellerle bütün organları lime lime edilmiştir.


En büyük hesaplaşma arenası vesayetçi organizasyonların iş birliği ile anayasa çalışmalarında sahnelenmiştir.


Artık yeter. Türkiye’nin hedefi büyüdükçe hedef tahtasına koyuyorlar ama bilmiyorlar ki artık Türkiye’nin dirilişi engellenemez. Anayasa tartışmalarında bizde safımızı Milletten yana seçiyor ve Türkiye’nin ilk sivil anayasasının yazılması gerektiğini iddia ve talep ediyoruz. Millet kendi anayasasını kendi yazsın.


Hemşerilerimiz boş olarak dağıtılan anayasa kitabını kendi istekleri doğrultusunda kendisi yazacak, daha sonra bu kitapları Diriliş Başkanları Çorum Başkanlığı’na teslim edecekler. “

 

Son Güncelleme: 14.05.2016 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.