DMD tanılı Volkan Kaya’ya ziyaret

DMD tanılı Volkan Kaya daha önceden İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Öztürk tarafından evinde ziyaret edilmişti.

31 Mart 2017 Cuma 16:35
DMD tanılı Volkan Kaya’ya ziyaret

DMD tanılı Volkan Kaya daha önceden İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Öztürk tarafından evinde ziyaret edilmişti.


Bu ziyaretten sonra hastalık ve tedavi süreci ile ilgili İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Öztürk tarafından Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve Sağlık Bakanlığı Organ Doku Nakli ve Diyaliz Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Murat Öztürk ile görüşülerek, aile konu hakkında bilgilendirildi.


Hastanın tedavi sürecinin takibi ve yaşam kalitesinin iyileştirilmesi adına İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Öztürk, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ömer Sobacı ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış tarafından ikinci ziyaret edildi. Yapılan ikinci ziyarette, Çorum Valiliği Sosyal Dayanışma Vakfı tarafından Volkan Kaya’nın kullandığı solunum cihazına takviye güç kaynağı alınacağı müjdesi verildi.

Son Güncelleme: 31.03.2017 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.