Dodurga’da Yarbaşı ve yönetimi kazandı

MHP İlçe Kongrelerine Dodurga İlçe Kongresiyle devam edildi. Divan Başkanlığını eski il başkanlarından Hüseyin Esenyel, katip üyeliklerini İl Yöneticisi Abdullah Oğuz Çatal ve Dodurga İlçe Yöneticisi Hüseyin Bolat’ın yaptığı kongrede seçime tek liste ile gidildi. Kongreyi Bekir Yarbaşı ve yönetimi kazandı.

29 Nisan 2017 Cumartesi 10:58
Dodurga’da Yarbaşı ve yönetimi kazandı

MHP İlçe Kongrelerine Dodurga İlçe Kongresiyle devam edildi. Divan Başkanlığını eski il başkanlarından Hüseyin Esenyel, katip üyeliklerini İl Yöneticisi Abdullah Oğuz Çatal ve Dodurga İlçe Yöneticisi Hüseyin Bolat’ın yaptığı kongrede seçime tek liste ile gidildi. Kongreyi Bekir Yarbaşı ve yönetimi kazandı.


TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ SOKAKTA BULUNMAMIŞTIR

MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Ülkemizde son yıllarda yaşanan buhranlar, Türk Milliyetçilerine milli bir sorumluluk yüklemiştir. Ancak buhranlar ne denli ağır, şartlar ne kadar zor olursa olsun. Partimizin etrafını saran kuşatma yarılmıştır. 15 Temmuz darbe kalkışması bertaraf edilmiştir” dedi. Aras, konuşmasında şunları söyledi:

“16 Nisanda Ülkemizdeki sistem tıkanıklığı aşılmış, ülkemizin önü açılmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi bütün bu zorlu süreçlerde milli bir sorumluluk almış, Türk Milletinin ve ülkemizin darboğazdan çıkmasına öncülük etmiştir. Devletimizin istikbaline, milletimizin istiklaline, vatanın izzetine ve bayrağın iffetine sonuna kadar sahip çıkmış, milletimizin direnç noktası ve güven merkezi olmuştur. Milliyetçi –Ülkücü Hareket başladığı bir işi yarım bırakmamış, verdiği sözlerin altında kalmamıştır. Bu ülke için ettiğimiz yeminler tutulmuştur. Bugün Türkiye’nin arzulanan şekilde derlenip toparlanmasının tek seçeneği milletimizin tamamına hitap eden, herkesi bir ve kardeş gören Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarı ve iktidarıdır.

Tarih boyunca olduğu gibi şimdi de Türk Milleti sinsi ve alçak operasyonlara elbette teslim olmayacaktır. Milletimiz 16 Nisan’da sandık başına giderek, meşru irade ve seçimiyle hükümet etme sistemini değiştirmiştir. Ancak kaos lobileri hemen faaliyete geçmiştir. Yerli ve yabancı lobiler düğmeye basmıştır. Huzur içerisinde yapılan halkoylamasına gölge düşürmek için kargaşaya yatırım başlamıştır.

Hiç kimse kaos bezirganlığı yapmasın. Hiç kimse sokaklardan medet ummasın. İç karmaşadan ve dışardan kışkırtmalardan istifade etmeyi düşünmesin. Türkiye Cumhuriyeti Devleti sokakta bulunmamıştır. Sokakta kurulmamıştır, sokağa da bırakılamayacaktır.
1 Kasım 2015 akşamı partimize başlayan saldırıların bir benzeri yine başlamış, 16 Nisan akşamı, sandıkların açılıp sonuçların gelmesiyle beraber bir kısım köksüz, kimliksiz, kişiliksiz gazeteci ve uzman yorumcu kılıklı provokatör MHP’yi hedef almaya başlamışlardır.
Milliyetçi Hareket Partisi’ne kara çalmaya, altını oymaya çalışan densizlerin asla gücü yetmeyecektir. Dillerine doladıkları hesapla oy ve yüzde hesabı yapıyorlar.

Milliyetçi Hareketin fikirlerinin, politikalarının Türkiye’nin başına taç olduğunu görmek istemiyorlar. 15 Temmuz sonrasında siyasi ve sosyal şartların değiştiğini hesaba katmayı akıl edemiyorlar. Türkiye’nin tersine kürek çekenlere bakmıyor, MHP’ye hücum ediyorlar.
FETÖ’yü hesaba katmıyorlar. Halen aktif halde bulunan kripto fetöcüleri görmezden geliyorlar. Türkiye’nin diriliş ve toparlanışına katlanamayanları görmezden geliyorlar, bozkurtun boynunda bit aramaya yelteniyorlar. Varsa yoksa MHP, varsa yoksa ülkücüler. Ne var ki attıkları taşlar ters tepecek, kafalarına inecektir. Kazdıkları kuyuya yine kendileri düşecektir. İftira ve ithamlarında çırpına çırpına perişan olacaklardır.

Milliyetçi Hareket Partisi hem 15 Temmuz’da, hem 16 Nisan’da üstlendiği milli sorumluluğu vakarla yerine getirmiştir. Yerine getirmeye de devam edecektir. Milliyetçi Hareket Partisi önümüzdeki yeni dönemde ülkesi için, milleti için ve demokrasisi için siyasette ve TBMM’de üzerine düşen her görevi eksiksiz yapacaktır. Türkiye’nin bekası için siyasi uzlaşma hukukuna ilkelerimiz ve ülkülerimiz çerçevesinde bağlı kalacağız. Bundan sonra omuzlarımızdaki yük daha da ağırlaşacaktır.

Türkiye’nin yoğunlaşan iç ve dış sorunlarının göğüslenmesinde gerekirse elimizi taşın altına koymaktan kaçınmayacağız, çekinmeyeceğiz, gecikmeyeceğiz. Yeter ki Türk milleti belini doğrultsun. Yeter ki gelecek planlanmasının ortak ruh ve mutabakat içinde yapılmasının şartları doğsun ve oluşsun. Siyasi cepheleşmeleri bitirmeliyiz. Yapay anlaşmazlıkları çözmeliyiz. Karşımızda mevzilenen yedi düvele karşı aynı şuur ve hedefle tepki göstermeli, bir ve beraber olmalıyız. Ayrılıkta hayır yoktur. Çatışmada sonuç yoktur. Kavganın sonu yoktur. Gün Türkiye için el ele verme günüdür. Gün milli bekamız ve parlak istikbalimiz için aynı safa girme günüdür. Birlikte olursak başarırız. Beraber davranırsak tezviratı ve saldırıları püskürtürüz. 16 Nisan halkoylaması siyasi partilere ayrı ayrı mesaj da vermiştir. Biz bu anlamlı mesajı yorumluyor, çıkardığımız sonuçlar çerçevesinde hareket etmeye hazır ve kararlı olduğumuzu bu vesileyle beyan ve ilan ediyoruz.

Uzlaşmadan kaçmak Türkiye’ye kötülüktür. Kucaklaşmaktan sakınmak Türk milletine haksızlıktır. Bir olalım, zalimlere birlikte direnelim. Güçlü olalım, Türkiye’yi yıkmak isteyenlerin oyunlarını teker teker bozalım. Unutmayalım ki biz Türk milletiyiz. Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz bekçileri, Türk vatanının ebedi sahipleriyiz. Demiştik ya; bu ülke için yeminimiz var, vazgeçilmez. Bu duygu ve düşüncelerle bugün gerçekleştirdiğimiz Dodurga Kongremizin ilçemize kutlu olmasını diliyorum. Dodurga Milliyetçi – Ülkücü Harekete geçmişten beri emeği geçen gönüldaşlarımı kucaklıyorum. Hareketimize omuz veren, destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Hali hazırda kongre salonumuza teşrif eden her bir dava arkadaşıma teşekkür ediyorum. Dodurgalı hemşerilerimi muhabbetle selamlıyorum.


Son Güncelleme: 29.04.2017 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.