Dodurga’ya Ankara’dan destek

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hibe edilen iş makineleri (Greyder-Silindir-damperli kamyon...

17 Ocak 2015 Cumartesi 14:32
Dodurga’ya Ankara’dan destek


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hibe edilen iş makineleri (Greyder-Silindir-damperli kamyon Cuma namazı çıkısında yapılan devir teslim töreni ile Dodurga Belediyesi’ne teslim edildi.


Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşların yoğun katılımı ile düzenlenen törende, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri hemşerimiz Doç. Dr. Asım Balcı’ya teşekkür edildi.


Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın yaptığı konuşmada, İyi ilişkiler neticesinde belediyemize kazandırdığımız bu araçların hayırlı olmasını, kazasız belasız hizmetler yapmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Bey ve Genel Sekreter çok kıymetli Dodurgalı hemşerimiz Doç.Dr. Asım Balcı Bey’e teşekkür ediyorum. Araçların temininde görüşmelerde bulunan Milletvekilimiz Cahit Bağcı Bey’e ayrıca çok teşekkür ediyorum. Önceki döneminde de belediyemize greyder almıştık ama o makine satılmış yerine yenisi alınmamış. Gördük ki greyder ve silindir belediyemiz için elzem olan iş makineleri, bizler de çalışmalarımız ve büyüklerimizin desteğiyle iş makinelerini belediyemize kazandırdık. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermeden hayırlı işler yapmayı nasip etsin’’dedi.






Son Güncelleme: 17.01.2015 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.