Dodurga'ya sosyal tesis

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret etti.

18 Mayıs 2017 Perşembe 20:53
Dodurga'ya sosyal tesis


Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret etti.


Yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette Belediye Başkanı Aydın ilçeye olan desteklerinden dolayı Uslu’ya teşekkür ederek “Dodurga ilçemizi günden güne büyümeye, gelişmeye devam ediyor. Sizlerin desteği ile tekrar açılması sağlanan yeraltı Maden Ocağında çalışmalar başlatıldı. Kademeli olarak istihdam sayısı artırılıyor. Sizlerin desteği ile teknik çalışmaları ve gerekli izinleri alınan, Kızılırmak sahiline yapacağımız Dodurga beyi Sosyal Tesisleri’nin ödenek sağlanarak yapımına başlanması için desteklerinizi bekliyorum” dedi.


Konuyla ilgili Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez ile görüşen Uslu, “Dodurga ve Çorum’un turizmine de büyük katkı sağlayacak Dodurga Beyi Sosyal Tesisleri Mesire yerinin yapımı için Orman Genel Müdürümüz gerekli talimatları verdi. Önümüzdeki Pazartesi günü çalışmaları hemen başlatacaklar. İlk etapta 150.000 TL Ödenek de Çorum Orman İşletme emrine gönderiliyor. Hayırlı olsun” dedi.


Son Güncelleme: 18.05.2017 20:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165