Doğalgaz ihalesi sonuçlandı

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, ilçenin doğalgaz boru hattı ihalesinin sonuçlanarak...

24 Ağustos 2015 Pazartesi 10:33
 Doğalgaz ihalesi sonuçlandı


Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, ilçenin doğalgaz boru hattı ihalesinin sonuçlanarak yüklenici firmayla sözleşme imzalandığını belirtti. 

Başkan Karataş, Osmancık doğalgaz boru hattının yapım işinin 16 Haziran 2015 tarihinde ihale edildiğini hatırlattı. İhale sürecinin tamamlandığını belirten Karataş, yüklenici firmayla sözleşme imzalandığını ve yer teslimi yapılarak çalışmaların başlayacağını belirtti.

Doğalgazın Osmancık için tarihi bir yatırım olduğuna işaret eden Karataş “Şehrimiz artık hak ettiği yatırımlara kavuşuyor. Bu yatırımlardan birisi de doğalgazdır. Doğalgazın gelmesiyle ilçemiz temiz enerji kullanımına geçecektir. Bir yandan Organize Sanayinin kurulması ile sanayimiz gelişirken, Kentsel Dönüşüm Projesiyle daha modern yaşam alanları inşa edilirken, doğalgazın gelmesiyle de şehrimiz hava kirliliğinden arındırılmış olacaktır. OSB, Kentsel Dönüşüm, İçme Suyu ve Doğalgaz başta olmak üzere hedeflediğimiz tarihi yatırımlar tamamlandığında havasıyla, suyuyla, modern yaşam alanlarıyla Osmancık, daha yaşanabilir bir şehir olacaktır.” dedi.



İHA

Son Güncelleme: 24.08.2015 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.