Doğaya adım at hayatına hareket kat

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri'nde kurslara katılan kadınlar "doğaya adım at hayatına hareket kat" etkinliğinde buluştu.

21 Nisan 2017 Cuma 13:08
 Doğaya adım at hayatına hareket kat


Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri'nde kurslara katılan kadınlar "doğaya adım at hayatına hareket kat" etkinliğinde buluştu.



Çomar Barajında yapılan yürüyüşe Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü, Emniyet Müdürü Murat Kolcu'un eşi Fatma Kolcu, Kadın Kültür Merkezleri Koordinatörü Nuran Hakyemez, Aile Eğitim Merkezi Müdürü Zehra Betül Özseçer ve çok sayıda kursiyer katıldı.



Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat merkezlerinin kadınlara yönelik çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ettiğini söyleyen Hatice Külcü, “Merkezlerimizdeki kursların yanında doğada yaptığımız etkinlikler daha da renkli oluyor. Bahçelievler Kadın Kültür Merkezi olarak "Doğaya adım at, hayatına hareket kat" projesi kapsamında bugün çok güzel bir etkinliği daha gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.



Bahçelievler Kadın Kültür Merkezi Kursiyerleri de sağlık dolu bir yürüyüş yaptıklarını ifade ederek, "Kadın Kültür Merkezleri'nde sporumuzu düzenli olarak yapıyorduk. Şimdi ise kapalı alan dışında oksijeni bol olan Çomar Barajı'nda sporla bir sabaha başladık. Böyle güzel organizasyonu yapan Belediyemize teşekkür ediyoruz." diye konuştu.



Çorum Barajı etrafını yürüyerek dolaşan katılımcılar, Bahçelievler Kadın Kültür Merkezi spor hocası Fatma Topaktaş tarafından müzikli olarak spor hareketlerinin yapılması ile sona erdi.




Son Güncelleme: 21.04.2017 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.