Doğaya yiyecek bıraktılar

Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu Çocukları Köse Dağı Mevkiinde doğa yürüyüşü ve doğaya yiyecek bırakma etkinliğine katıldı.

23 Şubat 2016 Salı 15:34
 Doğaya yiyecek bıraktılar


Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu  Çocukları Köse Dağı Mevkiinde  doğa yürüyüşü ve doğaya yiyecek bırakma etkinliğine katıldı.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Mahmut Atalay Gençlik Merkezinin düzenlemiş olduğu gençlerin doğayı koruma kazanımlarının sağlanması ve yiyecek bulamayan hayvanlara yiyecek bırakmak amacıyla Köse Dağı Mevkiine yürüyüş düzenlendi.


Yürüyüşe Sevgi Evlerinde gençlik merkezine üye çocuklar ve gençlik merkezi personelleri katıldı.


Gençler yürüyüş ve doğaya yiyecek bıraktıktan sonra piknik yaparak gönüllerince eğlendiler. Kuruluş Müdürü Ömer Pehlivan, çocuklarda çevre bilinci oluşturmak ve bilhassa aldıkları her nefesi dahi doğaya borçlu olduklarını hissetmeleri açısından bu tür organizasyonların çocuklar için büyük önem taşıdığını ve  organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.




 

Son Güncelleme: 23.02.2016 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165