Dolandırıcılara karşı uyarı

Çorum Valiliği, Ramazan ayını da fırsat bilerek vatandaşların duygularını sömüren dolandırıcılara karşı uyardı.

30 Haziran 2015 Salı 17:47
 Dolandırıcılara karşı uyarı


Çorum Valiliği, Ramazan ayını da fırsat bilerek vatandaşların duygularını sömüren dolandırıcılara karşı uyardı.


Valilik’ten yapılan yazılı basın açıklamasında; “Son günlerde Çorum Valiliği görevlileri olduklarını belirten şahısların, ilimizde hedef olarak seçtikleri esnaf ve vatandaşlarımızla irtibat kurarak Ramazan ayı vesilesiyle dezavantajlı gruplara yardım yapılacağını söyleyerek para talep ettikleri yönünde duyumlar alınmıştır.


Valiliğimiz adı altında herhangi bir ‘yardım toplama’ uygulaması kesinlikle bulunmamaktadır.


Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması ve meydana gelen dolandırıcılık olaylarının önlenebilmesi için vatandaşlarımızın kendilerini arayarak kamu görevlisi olarak tanıtan ve çeşitli bahanelerle para isteyen şahıslara itimat etmemeleri, sebebi ne olursa olsun yardım isteyen çıkar amaçlı kişilere karşı duyarlı olmaları, bu gibi olaylarla karşılaşmaları durumunda en kısa sürede 155 Polis imdat telefonuna haber vermeleri önem arz etmektedir.” denildi.




Son Güncelleme: 30.06.2015 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.