Down sendromlu Recep’in mutluluğu yüzüne yansıdı

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’den hediye araba alan down sendromlu Recep Sarıyerlioğlu’nun mutluluğu yüzüne yansıdı.

23 Mayıs 2017 Salı 10:11
 Down sendromlu Recep’in mutluluğu yüzüne yansıdı


Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’den hediye araba alan down sendromlu Recep Sarıyerlioğlu’nun mutluluğu yüzüne yansıdı.


Bölükbaşı Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri ve öğretmenleri Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Okul Müdürü Aydın Bilici, öğretmenler ve öğrenciler, geçtiğimiz hafta Ankara’ya düzenledikleri gezi için otobüs tahsis edene Belediye Başkanı Şahiner’e teşekkür ettiler.


Öğrenciler Engelliler Haftası dolayısıyla Ankara’da Anıtkabir ve Akvaryum’u gezdiler. Okul Müdürü Aydın Bilici, Başkan Şahiner’e teşekkür ederek, gezi hakkında bilgi verdi.


Belediye Başkanı Şahiner, öğrencilerden gelen talepleri hiç bir zaman geri çevirmediğini belirterek, ''Özel kardeşlerimizin her daim yanlarında yer almaya devam ediyoruz. Kendileri farklı şehirler görüyor, kültürlerini öğreniyorlar onlara destek olmak boynumuzun borcudur. Eğitim öğretim hayatlarında ve yaşamlarında başarılar diliyorum.'' dedi.


Ziyaret esnasında Okul Müdürü Aydın Bilici, Belediye Başkanı Şahiner’e plaket takdim ederken, Şahiner de öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Hediyelerini alan öğrenciler sevinirken, Şahiner’den hediye araba alan down sendromlu Recep Sarıyerlioğlu’nun mutluluğu yüzüne yansıdı.


Son Güncelleme: 23.05.2017 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.