Dr. Turhan Kılıçcıoğlu anıldı

Çorum Belediyesi eski Başkanı Dr. Turhan Kılıçcıoğlu, vefatının 22’nci yıl dönümünde kabri başında anıldı.

07 Mart 2016 Pazartesi 23:00
Dr. Turhan Kılıçcıoğlu anıldı

www.corumhakimiyet.net’te yer alan habere göre, Çorum Belediyesi eski Başkanı Dr. Turhan Kılıçcıoğlu, vefatının 22’nci yıl dönümünde kabri başında anıldı.

Ulu Mezarlık’taki anma programına Başkan Kılıçcıoğlu’nun eşi Meral Kılıçcıoğlu başta olmak üzere ailesi ve sevenleri katıldı.

Aksu Makina sahibi Teyfik Akpınar öncülüğünde organize edilen programda CHP İl Başkanı Hasan Suvacı ve bazı Belediye Meclisi Üyeleri, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Mehmet Yolyapar, Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Şen, bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de hazır bulundu.

Programa katılanlara hitaben kısa bir selamlama konuşması yapan CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, Çorum’da 16 yıl Belediye Başkanlığı yapan Dr. Kılıçcıoğlu’nu rahmet ve şükranla andıklarını söyledi.

“Bu memlekete hizmet edenler unutulmaz” diyen Hasan Suvacı, Çorum’a yaptığı hizmetlerden dolayı Kılıçcıoğlu’nun hep hayırla anıldığını kaydetti.

Karakeçili Camii emekli İmam Hatibi Fikrettin Çıplak’ın yaptığı duanın ardından eşinin kabrine karanfil bırakan Meral Kılıçcıoğlu, anma programında emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür etti.



Son Güncelleme: 08.03.2016 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165