Drone'u gören telaşlandı

Ankara yolunda Drone'u gören sürücüler telaşla emniyet kemeri takmaya çalıştı

08 Kasım 2018 Perşembe 16:43
Drone'u gören telaşlandı

İnsansız Hava Araçları (İHA) amirliği ve Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği tarafından Sungurlu'da "drone"la trafik uygulaması yapıldı. Sungurlu'da sürücüler ‘drone’ sürpriziyle karşılaştı.

İnsansız Hava Araçları (İHA) amirliği ve Sungurlu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri tarafından trafik akışı kontrolleri ‘drone’ ile havadan gerçekleştirildi.

Sungurlu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünde uygulama yapan trafik ekipleri, Ankara istikametine giden sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı. Bazı sürücüler emniyet kemeri takmadıkları için ‘drone’ tarafından tespit edildi. Durdurulan sürücü ve yolculara emniyet kemeri takmaları ve hız yapmamaları hususunda uyarıda bulunuldu.

Yaklaşık 3 metre mesafede görüntü alan ‘drone’u gören bazı sürücülerin de emniyet kemeri takmak için telaşlandığı gözlendi.

İHA

Son Güncelleme: 08.11.2018 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorum 2018-11-08 16:55:13

ceza yazmak için ne yapacaklarını şaşırdılar..Maksat cezayı müeyyideleri uygulayarak vatandaşta bilinç uyandırmak değil,sadece ceza kesip para toplamak..Vatandaşı gören trafik polis avuçlarını kaşır hale geldi..

Avatar
AK 2018-11-11 19:52:28

Devletin duyarlı oluşundan dolayı ALLAH razı olsun avrupa gibi sıkı tutmalı cezalar ağır olmalıavrupda olduğu gibi avrupalı milletten daha değerliyiz Osmanlıgız cezalar avrupada olduğu gibii

banner165