DSİ yatırımlarında Çorum farkı

DSİ 5.Bölge Müdürü Mahmut Dündar, 54. Şube Müdürü İlker Aslan, Osmancık Belediye...

29 Temmuz 2015 Çarşamba 12:55
 DSİ yatırımlarında Çorum farkı


DSİ 5.Bölge Müdürü Mahmut Dündar, 54. Şube Müdürü İlker Aslan, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK parti Osmancık İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Arslan, yüklenici firma müteahhiti ile birlikte Çorum  merkez ve Kızılırmak taşkın projesi ile ilgili çalışma yapılacak alanları inceledi.


Dutludere-Osmancık Sulama Projesi, İncesu Köyü Sulama Göleti, Dereboğazı içme suyu projesinin uygulanacağı çalışma alanlarında incelemelerde bulundu.


DSİ 5.Bölge Müdürü Mahmut Dündar, Çorum'a bakanlık olarak 850 tirilyonluk yatırım yapıldığınıbelirterek, çalışmaların devam ettiğini söyledi.


DSİ 5. Bölge Müdürlüğü Çankırı, Bolu, Çorum, Düzce ve Kırıkkale illerinde şube Müdürlüğü seviyesinde teşkilatlandığını hatırlatan Dündar, Çorum’un  yapılan yatırımlarda ençok katkıyı aldığına dikkat çekti.


İhalesi yapılan çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağının altını çizen Dündar, planlaması yapılarak projelendirilen bütün çalışmaların ihalesisinin yapılarak sonuçlandırıldığını, yarım kalkan hiçbir projenin olmadığını vurguladı. (Osmancık)




Son Güncelleme: 29.07.2015 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.