Dualarımız Alperen için

Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Mustafa Demirer’in oğlu Alperen Çetin Demirer trafik kazası geçirdi.

16 Kasım 2015 Pazartesi 10:48
Dualarımız Alperen için



Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Mustafa Demirer’in oğlu Alperen Çetin Demirer trafik kazası geçirdi. Sağ kolundan ağır yaralı olarak Ankara’ya sevk edilen Alperen Demirer, Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’nde 11 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.


Konuya ilişkin yaşananları kaleme alan Hakimiyet Gazetesi Muhabiri Erol Taşkan, yaşadıkları acı olayla ilgili okurlarını bilgilendirerek şunları anlattı; “Yazı İşleri Müdürümüz Kıymetli Kardeşim Mustafa Demirer'in oğlu, yeğenim Alperen Çetin Demirer'in içinde bulunduğu bir araç önceki gece kaza yaptı. Kazada sürücü genç hafif yaralanmalarla kazayı atlatırken, Alperen sağ kolundan büyük bir darbe aldı.


Sabaha karşı Hacette Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Alperen'le birlikte duanın gücüne sarılarak Ankara'ya hareket ettik. Kaza haberini aldığımız ilk andan itibaren yanımızdan bir an olsun ayrılmayan kıymetli dostlarımız Şeyda Önen ve Dr. Zafer Boyacıoğlu, üç ayrı heyetten oluşacak ameliyat heyetinin hazırlanması için yoğun çaba sarfetti. Ankara'da görev yapan değerli dostumuz Ortopedi Uzmanı Opr. Dr. Göksel Çakar, biz henüz yoldayken ameliyat ekibinin hazırlanmasını sağladı.


Kazayı duyar duymaz Hacettepe Üniversitesi Rektörü ve ameliyat heyeti ile görüşen değerli dostumuz Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı da Mustafa Demirer başta olmak üzere bizleri yalnız bırakmadı.


18 yaşındaki bir gencin kolunun kurtarılması adına kısıtlı zaman aralığında seferber olan dostlarımız ve edilen dualar sayesinde, cumartesi günü olmasına rağmen dev bir ekip toparlandı. Ortopedi, Kalp Damar ve Plastik Cerrahi olmak üzere üç ayrı ameliyat ekibinden oluşan kadronun tabip ettiği ameliyat, mikro cerrahi yöntemiyle gerçekleştirildi.


Tüm ekibin, kolun kurtarılması için ellerinden gelen çabayı gösteriyor olmalarının güveni ve duanın gücüne olan inancın varlığı ile metanetini koruyan Mustafa Demirer, büyük bir acının sınavını verdi.


Gelinen noktada, 11 saat süren ameliyatın başarıyla tamamlandığı müjdesi, hepimizin gönlünü rahatlatırken, ilk 48 saatlik riskli dönem bu gece yarısında tamamlanmış olacak inşallah.


Aynı kazayı hafif yaralı olarak atlatan İsmail Yılmaz'ın yeğeni, Osman Yılmaz'ın oğlu Bekir Can Yılmaz'a da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.


Gelerek ya da telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, CHP Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Tufan Köse, Çorum eski milletvekili Sağlık eski Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Çorum eski Milletvekilleri Cahit Bağcı, Murat Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri değerli kardeşimiz Doç. Dr. Asım Balcı, Avukat Fatih Maden, Halit Çağdaş, Mesut Sami Bıyık başta olmak üzere Mustafa Demirer'e ulaşılamayan durumlarda beni ve kardeşimiz Şeyda Önen'i arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten adını sayamadığım herkese gönül dolusu teşekkür ediyoruz ve tüm sevdiklerimizden dua bekliyoruz.


Gecenin bir yarısı sevk zinciri ile bizzat ilgilenen Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Ömer Sobacı, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal'a, değerli dostumuz Dr. Zafer Boyacıoğlu'nun kıymetli arkadaşı Mürsel Alaca, Ankara Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreteri kardeşim Doç. Dr. Asım Balcı ve Ortopedi Uzmanı Opr. Dr. Göksel Kaçar'a; yanımızdan bir an olsun ayrılmadan, hastane yönetimi ve ameliyat heyeti ile sürekli görüşerek müjdeli haberleriyle bizi sevindirdikleri için özellikle teşekkür ediyoruz.


Allah'ım, sen evlatlarını değerli kardeşlerimiz Mustafa-Gülesin Demirer çiftine, gözbebeğimiz yeğenimizi de bize sağ salimen bağışla. (AMİN)”


Habercim19 olarak, Alperen Demirer’in bir an önce sağlığına kavuşması dileğiyle, Hakimiyet ailesine geçmiş olsun diyor,  Allah’tan acil şifalar dililiyoruz.



Son Güncelleme: 20.01.2016 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal Kacay 2015-11-16 12:45:59

Allah'dan acil şifalar diliyorum. Mevlam kimseye evlat acısı vermesin. Alperen'i mevlam anasına babasına bağışlasın insaallah amin.

Avatar
Mustafa Cengiz 2015-11-16 12:54:15

Çok geçmiş olsun. Yavrumuza Allahtan acil şifalar diliyorum.

Avatar
mehmet bölükbaş 2015-11-16 22:08:58

Sizin oradaankarada çektiğiniz acıyı paylaşabilmek için ancak duaya yöneldik inşllah dualarımız kabul olur yavrumuza allahtan şifa diliyor ailesine metanet temenni ederek dualarımıza devam ediyoruz allahım kabul eder inşallah.