Dün eleştirdi, bugün teşekkür etti

Çorum Baro Başkanı Av. Altan Akpınar, Adliye Sarayı’na ek bina talebine duyarlılığı ve...

02 Temmuz 2015 Perşembe 12:21
 Dün eleştirdi, bugün teşekkür etti


Çorum Baro Başkanı Av. Altan Akpınar, Adliye Sarayı’na ek bina talebine duyarlılığı ve çalışmalarından dolayı AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu’ya teşekkür etti.


BİR GÜN ÖNCE ELEŞTİRİ, ERTESİ GÜN TEŞEKKÜR


Çorum Barosu Başkanı Av. Altan Akpınar,  mevcut Adliye Sarayı’ndaki yetersizlik nedeniyle icra müdürlüklerinin idare mahkemesinin bulunduğu binaya taşınması kararına karşı çıktı. Akpınar, Adliye Sarayı önünde bir grup avukatla birlikte yaptığı basın açıklamasında, icra müdürlüklerinin idare mahkemesinin bulunduğu binaya taşınmasının avukatlar için çok zor olacağını, çünkü söz konusu binanın 7 kilometre uzakta bulunduğunu, ayrıca vatandaşların da mağdur edileceğini savunmuştu.


Konuya ilişkin Salim Uslu ile yaptıkları son görüşmeyle ilgili bilgi veren Baro Başkanı Av. Akpınar, “Çorum Milletvekili Salim Uslu ile yaptığımız görüşmede; daha önce kendisini TBMM’deki ziyaretimizde ilettiğimiz Çorum Adliye Sarayı’nın ek bina ihtiyacı ile ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini ve Adalet Bakanı Kenan İpek’i ziyaretlerinde Adalet Sarayı yanına yapılacak ek binanın 2016 yılı yatırım programına alınmasının sözünün verildiğini öğrenmiş buluyoruz. Umarım inşaata bir an önce başlanır ve sonuçlanır. Böylece 30 Haziran 2015 tarihinde yaptığımız basın açıklamasında anlattığımız sakıncalar da kendiliğinden ortadan kalkacaktır. Duyarlılığından ve bu yöndeki çalışmalarından dolayı Sayın Salim Uslu’ya teşekkür ediyorum.” dedi.



Son Güncelleme: 02.07.2015 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.