Eczacı Odası kutladı

Çorum Eczacı Odası Başkanı Süleyman Koca ve yönetim kurulu üyeleri, Çorum Tabip Odası Başkanı....

15 Ağustos 2014 Cuma 11:22
 Eczacı Odası kutladı


Çorum Eczacı Odası Başkanı Süleyman Koca ve yönetim kurulu üyeleri,  Çorum Tabip Odası Başkanı Dr. Mustafa Azak'a dün hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Mustafa Azak'a hayırlı olsun dileklerini aktaran Çorum Eczacı Odası Başkanı Süleyman Koca, Oda yönetiminin bir bayrak yarışının olduğunu ve bu bayrağı en ileri götürmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Koca, ortak paydanın insan ve insan sağlığı olduğunun altını çizerek, "Bizlerin en ufak hatası ölümle sonuçlanmaktadır. Bu yüzden çok ince bir şekilde çalışmalıyız." Diye konuştu.


Çorum Tabip Odası Başkanı Dr. Mustafa Azak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sağlık sistemini oluşturan eczacıların değerine dikkat çektiği ve hizmet kalitesinin daha da iyileşmesi için işbirliği yapılması gerektiğini vurguladı.





Son Güncelleme: 15.08.2014 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165