'Eğitim, güvenlik ve sağlık çok önemli'

Her hafta düzenli bir şekilde mahallerde devam eden Vali Necmeddin Kılıç’ın halkla buluşma toplantısı, bu hafta da Mimarsinan Mahallesi’nde yapıldı.

10 Mayıs 2017 Çarşamba 22:49
'Eğitim, güvenlik ve sağlık çok önemli'

Her hafta düzenli bir şekilde mahallerde devam eden Vali Necmeddin Kılıç’ın halkla buluşma toplantısı, bu hafta da Mimarsinan Mahallesi’nde yapıldı.



Mimarsinan Ortaokulu Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Vali Necmeddin Kılıç, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, daire müdürleri, Mimarsinan Mahallesi Muhtarı ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Vali Necmeddin Kılıç toplantı başında yaptığı açıklamada; bu toplantıların Emniyet, Belediye ve tüm kurumlar ile birlikte vatandaşın huzurunu sağlamak istek ve dileklerini dinlemek üzere düzenlendiğini, talep ve isteklerin direk halkın dinlenerek alınması için burada olduklarını, halkın sorunlarını çözmüş olmanın mutluluğunu görmenin kendileri için çok önemli bir şey olduğunu ifade etti.



Vali Kılıç, “Eğitim, güvenlik ve sağlık konuları önemlidir. Biz eğitimde tek tedrisata geçmek için çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın devlete vatana millete hayırlı yetişmelerini istiyorum. Bu konuda Çorumlu hayırsever iş adamlarımızla birlikte yeni okullar yapacağız. Emniyetimiz için polislerimiz gece devriye olarak gezerek her mahallemizin emniyetini sağlayacak. Emniyet polis merkezlerimizi çoğaltacağız. Yeni hastanemizin hizmete girmesiyle birlikte sağlık konusunda en ileri düzeyde hizmet verilecek. Elimizdeki projelerle sağlık hizmetini ilimiz geneline yayacağız. Tüm çabalarımız halkımızın memnuniyetini sağlamak içindir.” dedi.

Vali Necmeddin Kılıç mahalle sakinlerine tek tek söz vererek onların sıkıntı, istek ve şikâyetlerini dinleyerek, çözüm konusunda ilgili daire amirlerini talimatlandırdı.


Son Güncelleme: 11.05.2017 00:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165