'Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır'

İl Genel Meclisi Türkler İlkokulunu ziyaret etti. Ziyarete İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Meclis Üyeleri Yurdanur Özzehinli, Mustafa Alagöz ve Yıldız Bek katıldı.

22 Kasım 2016 Salı 22:10
'Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır'

İl Genel Meclisi Türkler İlkokulunu ziyaret etti. Ziyarete  İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya,  Meclis Üyeleri Yurdanur Özzehinli, Mustafa Alagöz ve Yıldız Bek katıldı.

Okul ziyaretinde İncelemeler yapıldı, öğretmen ve öğrencilerle sohbet edildi. Minik öğrencilerin istek ve talebeleri dinlendi, hediyeler verildi.

Ziyaret esnasında konuşan Kaya, "Eğitime önem veriyor ve köylerde bulunan bölge okullarımızı ziyaret ederek okul müdürleri ve öğretmenlerle görüşüyoruz. Görüşmelerimizde okulların durumları hakkında bilgi alarak, dilek ve şikâyetleri de dinliyoruz. Eğitimin her kademesinde kalitenin yükselmesi için elimizdeki imkânlar ölçüsünde yardımcı olmaya çalışacağız. Eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan bir yatırımdır. İl Genel Meclisi olarak çocuklarımızın geleceğine yatırım yapıyoruz. Öğretmen ve öğrencilerimize başarılarla dolu bir eğitim yılı diliyorum" dedi.

Okul Müdürü ve Öğrencileri ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve Meclis Üyelerine teşekkür ettiler.



Son Güncelleme: 22.11.2016 22:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.