Elektrik direği tehlike saçıyor

Çorum'un Sungurlu ilçesinde çürümeye yüz tutmuş elektrik direği tehlike saçıyor.

04 Temmuz 2015 Cumartesi 19:05
 Elektrik direği tehlike saçıyor


Çorum'un Sungurlu ilçesinde çürümeye yüz tutmuş elektrik direği tehlike saçıyor. Beton yüzeyi tamamen deforme olan elektrik direği oluşabilecek bir kazaya davetiye çıkarıyor. 

Fevzipaşa Mahallesi'nde bulunan ve her yeri kırık elektrik direği yoldan geçen vatandaşları, mahalle sakinlerini ve öğrencileri endişelendiriyor.

Baştan aşağıya beton kısmı tamamen kırılmış, zemine bağlamasını sağlayan demirlerin ortaya çıkması ve bu demirlerin de zamanla aşınıp eğilmesiyle birlikte elektrik direği de, tehlike saçmaya başladı.

10 yıl önce elektrik dağıtım şirketine dilekçe verdiğini söyleyen Mehmet Saçılık isimli vatandaş, "10 yıl önce kapımızın önünde bulunan ve zamanla çürüyen elektrik direğinin kaldırılması için dilekçe verdim. 10 yıl ne gelen oldu nede giden. 5-6 ay önce tekrar dilekçe verdik. Geldiler, çürüyen direğin yanına tahta bir direk diktiler ama elektrik hatlarını aktarmadan gittiler. 6 aydır bu şekilde duruyor. Tehlike saçmaya devam ediyor" dedi.

Direk bir rüzgar anında yıkılsa o anda yanından geçenler için ölümcül tehlike arz ediyor" diyen mahalle sakinleri ise, yetkililere seslenerek, gerekenin yapılmasını istediler.






İHA

Son Güncelleme: 05.07.2015 14:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.