‘Eleştiri ve önerilere açığız’

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, mahalle muhtarları ile istişare toplantısında bir araya geldi.

17 Eylül 2014 Çarşamba 14:30
‘Eleştiri ve önerilere açığız’


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, mahalle muhtarları ile istişare toplantısında bir araya geldi. Mahalle Muhtarlarını, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Ahmet Yabacıoğlu, Alper Zahir ve Turhan Candan ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde ağırlayan Başkan Külcü, muhtarlara “Eleştiri ve önerilerinize açığız” dedi.


Mahalle Muhtarları da davet için Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye teşekkür ederek belediyeden taleplerini ve beklentilerini ifade ettiler. Muhtarların beklentilerini tek tek not alan Külcü, bunların ne ölçüde ve hangi takvimde karşılanabileceğini açıklayarak, istişare toplantılarını belirli aralıklarda yapmayı planladıklarını, bu toplantı ile de ilkini gerçekleştirmekten mutluluk duyduğunu söyledi.


‘YENİ TÜRKİYE VİZYONUNA UYGUN OLARAK YENİ ÇORUM’U İNŞA EDİYORUZ’


Belediye Başkan Yardımcılarına kendi alanlarıyla ilgili talepler hususunda talimat veren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “mahalle muhtarlarımız, Siz bizim mahallelerdeki gözümüz kulağımızsınız. Belediyecilik vizyonumuzda katılımcı yönetim esastır. Şehrin kılcal damarlarını en iyi bilen ve buralardaki tıkanmaları, aksaklıkları, beklentileri bize taşıyan, hemşehrilerimizin teveccühü ile muhtar seçilen sizleri yönetimde paydaş görüyoruz. Ben ve yardımcılarım sizlere her zaman bir telefon kadar yakınız. Talep ve beklentileriniz ne kadar çok olursa olsun asla bunu bir yük olarak görmeyiz. Çorum Belediyesi kadrosuyla, imkanlarıyla ve yol haritasıyla şehrin bütün sorunlarıyla baş edebilecek yeterliliğe sahiptir. Bu güne kadar yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır. Yeni Türkiye vizyonuna uygun olarak Yeni Çorum'u inşa ediyoruz. Yapıcı bütün eleştiri ve önerilere açığız. Muhtarlarımızın önerilerinden belediye yönetimi olarak istifade etmiş olduk. Muhtarlarımızın birikimi, cesareti ve nezaketiyle hemşehrilerimizin güvenine layık olduklarını bugün bir kez daha göstermişlerdir. Yerel yönetişimin olmazsa olmazı olan muhtarlarımıza sorumluluk alanımızla ilgili desteği her zaman vermeye devam edeceğiz" diye konuştu. 



Son Güncelleme: 17.09.2014 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165