Emektar öğretmenin gönlünü aldılar

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, emekli öğretmen Mustafa Cerit’i evinde ziyaret ederek 24 Kasım...

24 Kasım 2014 Pazartesi 18:45
 Emektar öğretmenin gönlünü aldılar


İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, emekli öğretmen Mustafa Cerit’i evinde ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Emekli öğretmen Mustafa Cerit’le bir süre sohbet eden Başkan Çatma “Üzerimde emekleri olan tüm öğretmenlerime minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Mustafa Cerit hocama da emeklilik hayatında sağlıklı, mutlu, huzurlu, hayırlı nice seneler diliyorum.” dedi.


Ziyaretten son derece mutlu olduğunu dile getiren Mustafa Cerit ise Belediye Başkanı Recep Çatma’nın çalışmalarını takdirle takip ettiğini belirterek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.


Emekli öğretmen Mustafa Cerit’i ziyaretinin ardından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İskilip Öğretmenevi Konferans Salonu’nda düzenlenen resmi programa katılan Başkan Çatma, burada öğretmen ve öğrencilerin hazırladıkları programı izledi. Salonda bulunan öğretmenleri ile sohbet eden Çatma, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödüllerini takdim ederken yemin ederek mesleğe yeni başlayan öğretmenlere de başarılar diledi. Başkan Çatma, program sonrası kısa mesajla tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü tebrik etti. 





Son Güncelleme: 24.11.2014 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.