Emniyet 81 ili uyardı

81 ilde broşür dağıtarak, vatandaşları uyardı.

19 Ağustos 2017 Cumartesi 12:32
 Emniyet 81 ili uyardı

Emniyet Genel Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde "sahte para, hırsızlık ve dolandırıcılık" konularında 81 ilde broşür dağıtarak, vatandaşları uyardı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı tarafından, halkı bilgilendirmek amacıyla Kurban Bayramı öncesinde "sahte para, hırsızlık ve dolandırıcılık" konularında broşürler yayınlandı.


Yayınlanan broşürleri ülke genelindeki tüm hayvan pazarlarında dağıtan polis ekipleri, hayvan satıcılarına sahte paranın gerçeğinden nasıl ayırt edileceğini anlatıyor, şüpheli durumlarda 155 ve 156 numaralı polis ve jandarma telefonlarına haber verilmesi isteniyor. Çocukların bayram şekeri için tanımadıkları evlere gitmemesi istenilen broşürde, çarşı-pazarda yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olunması tavsiye ediliyor.


 

Son Güncelleme: 19.08.2017 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165