Emniyet kemeri hayat kurtardı

Çorum’da emniyet kemeri kullanımı konusunda yapılan sıkı uygulamalar hayat kurtardı.

20 Ağustos 2014 Çarşamba 11:37
 Emniyet kemeri hayat kurtardı


Çorum’da emniyet kemeri kullanımı konusunda yapılan sıkı uygulamalar hayat kurtardı. Polisten ceza yememek için emniyet kemeri takan 25 yıllık taksi şoförü geçirdiği kazadan yara almadan kurtuldu. Çorum’da taksicilik yapan Nejat Karagöz’ün kullandığı otomobilin lastiğinin patlaması sonucu takla attı. Yaşadığı kazayı anlatan taksi şoförü 25 yıllık şoförlük hayatında uzun yol da dahi zaman zaman emniyet kemeri taktığını, şehir içinde ise emniyet kemeri takmadığını ve kaza yapmadığını söyledi. Çorum’a yeni Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı’nın göreve başladığı 2 aylık süre içerisinde emniyet kemeri kullanımı konusunda sıkı denetimler yapması nedeniyle emniyet kemeri takmaya başladığını söyledi.


Taksi şoförü Nejat Karagöz, kazanın hemen ardından Çorum Taksici ve Şoförler Odası Başkanı Mehmet Gayretli ile birlikte Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı’yı makamında ziyaret etti. Yaşadığı kazayı anlatan Karagöz, emniyet kemeri kullanmasına vesile olduğu için Emniyet Müdürü Tarancı’ya teşekkür etti.


Emniyet Müdürü Tarancı ise ziyaretten duyduğu memnuniyetti dile getirerek, “Herkes emniyet kemeri takmalıdır. Büyükler küçüklere emniyet kemerinin önemini anlatmalıdır. Bu alışkanlık böyle yaygınlaşır” dedi.




Son Güncelleme: 20.08.2014 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.