Emniyet mensuplarından Vali Kılıç’a ziyaret

Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle Emniyet Müdürü Murat Kolcu başkanlığında emniyet mensupları ve polisler Vali Necmeddin Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

12 Nisan 2017 Çarşamba 08:41
Emniyet mensuplarından Vali Kılıç’a ziyaret

Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle Emniyet Müdürü Murat Kolcu başkanlığında emniyet mensupları ve polisler Vali Necmeddin Kılıç’ı makamında ziyaret etti.


Vali Necmeddin Kılıç emniyet mensuplarını kabulü sırasında yaptığı açıklamada; ülkede bazı kurumların devletin bel kemiğini oluşturduğunu, bu kurumların çoğunun çok eski tarihlere dayandığını belirterek, dünyada böyle köklü ve temelleri sağlam teşkilatları olan çok az ülke olduğunu, Türkiye olarak çok sağlam ve köklü bir teşkilatı olan büyük bir ülke olduğunu ve Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş Yıl Dönümünü kutladığını söyledi.


Vali Kılıç, “Polis Teşkilatımızın cesareti, dirayeti, vatan sevgisi ve görevleri uğrunda gözünü kırpmadan her an ölüme hazır olmaları, bizim polis teşkilatımızı diğer ülkelerinkinden daha başarılı yapan ve daha üstün kılan temel unsurdur. 10 Nisan’da Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimizi ziyaretlerinde on binlerce aracın trafikte olduğu, ilçelerden binlerce insanın il merkezine geldiği ve bu güne kadar Çorum’un görmediği o büyük kalabalığı en küçük bir güvenlik sıkıntısı olmadan yönetebilmek, milim milim planlamak ve icra etmek gerçekten kolay bir iş değildir. Bizim Çorum Polis Teşkilatımız bunu başarmıştır. Çorum Polis Teşkilatımıza ve ülkemizin tüm polis teşkilatlarına ve mensuplarına 10 Nisan Polis Gününün ve Polis Haftasının hayırlı olmasını temenni ediyor, bu haftanın devletimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.


Son Güncelleme: 12.04.2017 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165