Emniyet stant kuracak

İl Emniyet Müdürlüğü, 81 ilin Emniyet Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Bürosu tarafından...

26 Ağustos 2014 Salı 17:54
 Emniyet stant kuracak


İl Emniyet Müdürlüğü, 81 ilin Emniyet Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Bürosu tarafından yürütülecek olan proje kapsamında üniversiteye yeni kayıt yaptıracak öğrenciler ve aileleri için bilgilendirme standı kuracak.


‘İlk Adımda Dost Eli’ adlı proje kapsamında 1-5 Eylül 2014 tarihleri arasında Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bahçesi, Saat Kulesi Hürriyet Parkı Polis İrtibat Noktası ve Çorum Şehirlerarası Otobüs Terminali Polis İrtibat noktalarında, TEM Şube Müdürlüğü tarafından sağlanan koordinasyon ile KOM Şube Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve TDP Şube Müdürlüklerinde görevli personel ile birlikte 3 ayrı noktada ‘Öğrenci Standı’ açılacak.


Projenin uygulama safhasında öncelikle kayıt için Çorum’a gelen öğrenci, anne, baba ve yakınlarına kayıt merkezi önünde kayıt sırasında ve sonrasında stant ve çevresindeki alan içerisinde Emniyet Teşkilatı mensubuna yakışır şekilde, konusunda uzman görevli personeller tarafından iletişim kurmaya yönelik yaklaşımlar içinde bulunularak öncelikli olarak öğrencilerle, aile ve yakınları ile bilgilendirme faaliyetleri kapsamında görüşmeler yapılacak. Görüşmelerde ayrıca bilgilendirme amaçlı hazırlanan, broşürler ile birlikte özel olarak hazırlanan kutularda leblebi ikramı yapılacak.


Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “2013-2014 yılında gerçekleştirilen benzer proje sonucunda alınan geri bildirimlerde; misafirlerimizin; yapılan ikramları beğendiği, polis tarafından yürütülen bu çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ve bu tür projelerin devam etmesi temenni ettiklerini ifade etmişlerdir. Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise standımızı ziyaret ederek yapmış olduğumuz çalışmaların takdire şayan ve memnuniyet verici olduğunu, talep edilmesi halinde her türlü ihtiyaç ve taleplerimizi karşılayabileceklerini ifade etmiştir. Uygulanan proje sonunda; 2460 öğrenci ve 1500'e yakın aile ile temas kurulmak suretiyle proje hedefi üzerinde bir çalışma ile yaklaşık olarak 5100 kişiye ulaşılarak projede istenilen sonuçlara ulaşılmıştır.” denildi.



Son Güncelleme: 26.08.2014 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165