Engelli genç hayaline kavuştu

Sungurlu’da yaşayan engelli gencin hayali gerçek oldu.

03 Ağustos 2017 Perşembe 20:49
 Engelli genç hayaline kavuştu


MHP Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, engelli genci MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yanına götürüp tanıştırarak hayalini gerçekleştirdi.


MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin, ilçe halkının yakından tanıdığı engelli Volkan Hançeroğlu’nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye olan sevgi ve hayranlığını hem sosyal medyadan hem de günlük yaşantısında sürekli dile getirdiğini belirtti.


Hançeroğlu’nun Devlet Bahçeli ile tanışma talebini kendisine de ilettiğini anlatan Şahin, “Volkan kardeşimizin Devlet beyi görmek ve elini öperek hayır duasını alma talebini genel merkezimize ilettiğimiz de yetkili birimlerimiz Volkan kardeşimizin talebini olumlu karşıladılar.


Genel merkezimiz de Türk’ün bilge lideri Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ile bir araya gelerek elini öpen Volkan kardeşimiz Genel Başkanımıza yanında götürdüğü hediyesini de taktim etti. Hayalini kurduğu anı yaşamasına vesile olmakla hem büyük bir mutluluk duyduk hem de Volkan kardeşimizin hayalini gerçekleştirmiş olduk. Genel merkezimizi ve Sayın Genel Başkanımızı ziyaretten dolayı sevincini ve mutluluğunu sosyal medyada paylaşan kardeşimize teşekkür ediyoruz.” dedi.


Son Güncelleme: 03.08.2017 20:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.