‘Engellilerin gözü, kulağı, eli olacağız’

Çorum Beyazay Derneği Başkanı Dr. Neslihan Hüslüoğulları ve dernek başkan yardımcıları AK Parti Çorum İl Başkanlığı görevini devralan Av. Mehmet Karadağ’a hayırlı olsun dileklerini iletmek için ziyarette bulundu.

20 Aralık 2016 Salı 16:14
‘Engellilerin gözü, kulağı, eli olacağız’

Çorum Beyazay Derneği Başkanı Dr. Neslihan Hüslüoğulları ve dernek başkan yardımcıları AK Parti Çorum İl Başkanlığı görevini devralan Av. Mehmet Karadağ’a hayırlı olsun dileklerini iletmek için ziyarette bulundu.


Ziyarette İl Başkanı Mehmet Karadağ,  Başkan Yardımcısı Hasan Algül, Engelli Koordinasyonu Başkanı Saliha Köklükaya ve üyeleri de hazır bulundu. 


Çorum’da engelli bireyler için yapılan çalışmalar hakkında komisyonu bilgilendiren Hüslüoğulları, “Sivil toplum kuruluşları ve Çorum Belediyesinin her zaman yanlarında yer aldıklarını; her türlü maddi ve manevi destekte bulunduklarını” ifade etti.


Hüslüoğulları,  kısa zaman önce düzenledikleri doğa yürüyüşü etkinliğinden üyelerinin manevi olarak memnuniyet duyduklarını ve bu etkinliklerin süreklilik arz etmesi gerektiği konusunda hem fikir olduklarını, buna benzer etkinliklerde partimiz engelli koordinasyon merkezini de yanlarında görmekten mutluluk duyacaklarını belirtti.


İl Başkanı Mehmet Karadağ: “Bu konuyla ilgili istişare yaparak nasıl ve ne şekilde desteğimizin olacağını görüşerek her türlü yanınızda olacağız.” dedi.  


Karadağ: “Bizler engelli vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunların sadece engellilerin değil, ailelerinin, çevrelerinin, toplumun, bizlerin ve kısacası tüm insanların ortak sorunu olarak kabul ettik, her gün engellilerimizle beraberiz, onların her türlü sorunlarıyla hemhal oluyoruz. Engelli kardeşlerimizin gören gözü, işiten kulağı, tutan eli olmaya devam edeceğiz” dedi.


Karadağ, “Başbakanımızın da belirttiği gibi AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” felsefesini düstur edindik. Buna uygun olarak kurulan Engelli Koordinasyon Merkezi ile engellilerle bir arada olduklarını , “Engelli engelsiz, biz birlikte Türkiyeyiz. Engel aslında zihinlerde, zihinlerdeki engeli ortadan kaldırırsak diğer engellerin önemi kalmaz. Ayrıca Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve   Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım, pozitif ayrımcılık yapılarak bu konu üzerindeki hassasiyetlerini vurgulayarak her türlü, her şartta yanınızda olacağız” diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 20.12.2016 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.