'Engelsiz Türkiye için evet’ programı

AK Parti İl Başkanlığının düzenlediği etkinlikte konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, “Her insan bir engelli adayıdır. Bunun bilinciyle hareket ediyor ve yaşıyoruz.” dedi.

21 Mart 2017 Salı 19:12
'Engelsiz Türkiye için evet’ programı

AK Parti İl Başkanlığının düzenlediği etkinlikte konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, “Her insan bir engelli adayıdır. Bunun bilinciyle hareket ediyor ve yaşıyoruz.” dedi.



AK Parti İl Başkanlığı, 21 Mart Down Sendromlular Farkındalık Günü etkinliği kapsamında 'Engelsiz Türkiye İçin Evet’ konulu program düzenledi.


Dün Anitta Otel’de gerçekleşen programa AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, Türkiye Sakatlar Derneği Çorum Şubesi Başkanı Yusuf Hoşnut, down sendromlu çocuklar ve aileleri katıldı.



Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Haşim Avcı’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.


Programda konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, her insanın birer engelli adayı olduğunu belirterek, “Her insan bir engelli adayıdır. Bunun bilinciyle hareket ediyor ve yaşıyoruz. Engelli çocuklarımızda ki sıcaklık, sevgi, yaşama tutunma amacı insanlara büyük mutluluk veriyor. Biz her zaman sizlerin yanınızdayız. Siyasi liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Binali Yıldırım’da bu konuda çok hassaslar. Bize de kesin talimatları var.” dedi.




Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın Çorum ziyareti ile ilgilide açıklama yapan Karadağ, “Her bakan gelişinde Çorum için bir katma değer sağlıyoruz. Maliye Bakanımız Naci Ağbal’dan da Çorum’un ihtiyacı olan ciddi bir takım sözler aldık.” diye konuştu.


Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilgili sinevizyon gösterisinin de yer aldığı programda Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi müzik korosu da davetlilere türküler söyledi.


www.corumhakimiyet.net

Son Güncelleme: 21.03.2017 21:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.