Ensar'ın yeni başkanı Çırak

İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Abdurrahman Çırak Ensar Vakfı Çorum Şubesi Başkanı oldu

06 Eylül 2018 Perşembe 14:31
Ensar'ın yeni başkanı Çırak

Ensar Vakfı Çorum Şubesi, olağanüstü genel kurul yaparak yeni yönetimini belirledi. Şube Başkanı Erol Kavuncu’nun milletvekili olmasıyla birlikte gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda, Abdurrahman Çırak Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı olarak görevlendirildi.

Hüseyin Kır’ın divan başkanlığında önceki gün gerçekleştirilen genel kurulda divan üyeliklerine Halil İbrahim Aşgın ve Zekeriya Işık getirildi.

AK Parti Milletvekili eski Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Erol Kavuncu’nun da hazır bulunduğu toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandıktan sonra, Abdurrahman Çırak şube başkanı olarak seçildi.

Çırak, seçim sonunda yaptığı teşekkür konuşmasında, bu vakte kadar Ensar Vakfı’na hizmet eden tüm yönetici ve gönüllülerine teşekkür ettiğini belirterek, kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmayıp, Ensar Vakfı’nın hizmet çıtasını daha da yukarılara taşıyacaklarını ifade etti.

Abdurrahman Çırak başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer aldı: Halil İbrahim Aşgın, Hüseyin Kır, Zekeriya Işık, Dilaver Çevik, Ahmet Kamil Benli, İsmail Yağbat, Süleyman Atcıoğlu, Abdulkadir Tural.

Eşref Eldoğan, Güngör Karakaş ve Cemil Öz de Murakebe Üyesi olarak görev aldı.

Son Güncelleme: 07.09.2018 15:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.