Erdoğan'dan Karadağ'a teşekkür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum'da gerçekleştirdiği mitinge 70 bin kişilik yüksek bir katılım sağlayarak büyük katkıda bulunan AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ'a teşekkür etti.

13 Nisan 2017 Perşembe 21:28
Erdoğan'dan Karadağ'a teşekkür


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum'da gerçekleştirdiği mitinge 70 bin kişilik yüksek bir katılım sağlayarak büyük katkıda bulunan AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ'a teşekkür etti.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Nisan 2017 Pazartesi günü Çorum Abide Kavşağı'nda gerçekleştirdiği mitinge katılımın yüksek seviyede olmasından dolayı AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ'ın şahsında tüm il ve ilçe teşkilatlarını tebrik etti. 
Çorum’un her zaman gönlünde ayrı bir yeri olduğu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 yıllık bir özlemin ardından tekrar Çorumlularla kucaklaşmaktan büyük mutluluk duyduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çorum'un 2002 yılından beri her seçimde ve her referandumda davaya büyük katkı sağladığını vurguladı.



"KARADAĞ, İSABETLİ BİR KARAR"

"Çorum, kararının net, oyunun evet olduğunu göstermiştir. 16 Nisan Pazar günü de Çorumlu seçmenlerimizin milletimizin, devletimizin, ülkemizin, ezanlarımızın ve gençlerimizin geleceği için evet diyeceklerinden hiçbir şüphe duymuyorum" diyen Erdoğan, 10 yıl aradan sonra tekrar AK Parti Çorum İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Karadağ’ın isabetli bir karar olduğunu ifade ederek, teşekkür etti.

Çorum teşkilatının birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini, İl Başkanı Karadağ'ın da birleştirici, bütünleştirici yaklaşımı ile teşkilatı yönlendirdiğini dile getiren Erdoğan, bu durumun yapılan ilk mitingde meyvesini verdiğini kaydetti.

"ÇORUMLULAR, HAİNLERE MEYDAN
OKUDU, DEVLETİNE SAHİP ÇIKTI"


Erdoğan, "15 Temmuz gecesi FETÖ’cü örgütlerin kalkışması sonucu Çorumlu kardeşlerimiz de göğsünü hainlere karşı siper ederek 246 şehit vermiştir. FETÖ'cü hainlere, sokakları, meydanları, kışlaları, dar edenler yine bu toprakların çocuklarıdır. Yol arkadaşım Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip 15 Temmuz akşamı FETÖ'cülere meydan okuyan yiğitlerdendir. Allah tüm aziz şehitlerimizin mekanını cennet eylesin. Gazilerimize de acil şifalar versin.


15 Temmuz'da olduğu gibi güçlü Türkiye için, aziz Çorumlu hemşerilerimizin 16 Nisan'da da sandıklarına sahip çıkacağından hiçbir şüphem yok" diye konuştu.

Erdoğan, "Bizler milletine güvenen, milletinden aldığı cesaretle hedeflere emin adımlarla ilerleyen bir Türkiye’yiz" ifadesini kullandı.

KARADAĞ'DAN ERDOĞAN'A
OSMANLI DEVLET ARMASI


AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çorum’a teşrifleri nedeniyle Çorumluların büyük bir mutluluk ve memnuniyet duyduğunu dile getirerek, referandumda güçlü Türkiye ve güçlü demokrasinin yolunun açılmasına en büyük katkının Çorumlulardan geleceğine yürükten inandığını kaydetti.


Karadağ, Çorum teşkilatları ve Çorumlular adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Abdülhamid Han zamanında son şeklini alan, birebir aynısı İskilip Halk Eğitim Merkezinde ceviz ağacına el oymacılığıyla yapılan Osmanlı Devlet Arması hediye etti. 



Son Güncelleme: 14.04.2017 09:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.