Erdoğan’dan şehit ailesine taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın ailesini telefonla aradı.

12 Haziran 2017 Pazartesi 14:40
Erdoğan’dan şehit ailesine taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın ailesini telefonla aradı. 

Batman’ın Kozluk ilçesinde düzenlenen hain saldırıda şehit olan genç öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesine katılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, cenaze törenin ardından Vali Necmeddin Kılıç, TBMM İdare Amirleri Salim Uslu ve Tufan Köse, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Yalçın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Yılmaz’ın Yalçın ailesine başsağlığı ve sabır dilemesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şehit öğretmenin babası Sadık Yalçın ile telefonla görüştü. Erdoğan, baba Yalçın'a taziyelerini iletti. Şehit öğretmenin babası Yalçın, Erdoğan'a taziyeleri için teşekkür etti. Bakan Yılmaz'ın aracılığıyla Başbakan da şehit öğretmenin babası Sadık Yalçın'la telefonda görüşerek taziyede bulundu.

İHA


Son Güncelleme: 12.06.2017 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165