Erdoğan’ın Çorum programı ertelendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın muhtemel Çorum ziyaretinin Kasım ayına ertelendiği belirtildi.

21 Ekim 2016 Cuma 14:49
 Erdoğan’ın Çorum programı ertelendi


MUSTAFA DEMİRER

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın muhtemel Çorum ziyaretinin Kasım ayına ertelendiği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Ekim ayı sonunda Çorum’u ziyaret ederek bir dizi etkinlik ve toplu açılış törenine katılacağı ifade edildi. Erdoğan’ın Ekim ayı sonunda Çorum’a yapacağı kesin olmayan ziyaretin ertelendiği, muhtemelen Kasım ayı içinde programın gerçekleşeceği dile getirildi.

Öte yandan Çorum Belediyesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhtemel Çorum ziyareti öncesinde Ankara Yolu’nda asfalt yenileme çalışması başlattı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Çorum programında gerek Çorum Belediyesi gerekse diğer resmi ve özel kuruluşların yatırımlarının toplu açılışının yapılması bekleniyor. Ancak şu ana kadar programla ilgili net bir durumun söz konusu olmadığı belirtiliyor.



Son Güncelleme: 21.10.2016 23:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.