Eren Er’de yarıyıl tatil programı

Eren Er Dershanesi, yarıyıl tatilinde öğrenciler için yoğunlaştırılmış eğitim programı düzenleyecek.

15 Ocak 2015 Perşembe 11:50
 Eren Er’de yarıyıl tatil programı


Eren Er Dershanesi, yarıyıl tatilinde öğrenciler için yoğunlaştırılmış eğitim programı düzenleyecek.


2-7 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılacak program hem dershane öğrencilerine hem de dershaneye gitme imkânı olmayan 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik olacak. Kayıtları başlayan eğitim programının toplam 200 kişilik kontenjanı olacak.


Programının içeriğinde tüm derslerin yanında hafıza geliştirme ve hızlı okuma kursu verilecek. Türkiye geneli deneme sınavı yapılacak. Bilim Çocuk Dergisi okutulacak ve dart atma, halı saha maçı ve film izleme gibi sosyal etkinlikler yer alacak.


Eren Er Dershanesi Müdürü Menderes Yılmaz, her yıl yarıyıl tatilinde öğrencilere yönelik eğitici, dinlendirici motivasyon programları düzenlediklerini söyledi. Ara tatilde derslere ara vermeden, yoğunlaştırılmış bir programla çalışmalarını artıracaklarını kaydeden Yılmaz, "Ara tatilde diğer öğrenciler tatil yaparken biz dershane öğretmen ve öğrencileriyle hem ders çalışıp hem de eğleneceğiz." dedi. Yılmaz, yarıyıl tatilinde öğrencileri her yönden tatmin edecek bir program hazırladıklarını dile getirdi.


Sınavlara hazırlanan öğrencilerin, vakitlerini çok iyi değerlendirmesi ve planlı çalışmaları gerektiğini ifade eden Yılmaz, öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunarak, “TEOG ve yazılılara planlı ve programlı bir şekilde hazırlanan öğrenciler sınavlarda başarılı olacaklardır. Ara tatilde öğrencilerimizi tatmin etmek için çok güzel ve sürpriz programlar hazırladık." diye konuştu. 




Son Güncelleme: 15.01.2015 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165