Ertuğrul Onan, tekrar başkan

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

01 Mayıs 2017 Pazartesi 10:01
Ertuğrul Onan, tekrar başkan

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.


Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ÇESOB) Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula Merkez Yürütme Kurulu üyesi Vahit Doğan, MHP 19.Dönem Çorum Milletvekili Muharrem Şemsek, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Ünlü, Kamu Sen İl Temsilcisi Selim Aydın, eski İl Başkanı Ercan Daşdan, ilçe başkanları ve partililer katıldı.


Toplantının Divan Başkanlığını MHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Vahit Doğan yaparken, katip üyelikleri ise Hüseyin Esenyel ve Şerif Aktaş yaptı.


Tek aday olarak seçime giren Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, güven tazeledi. Toplam 170 delegenin oy kullandığı seçimde Ertuğrul Onan oyların tamamını alarak yeniden Merkez İlçe Başkanı seçildi.


DOĞAN: "TÜRK MİLLİYETÇİLERİ BİRLİK
OLURSA OY POTANSİYELİ %45'TİR"


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantıda MHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Vahit Doğan birlik ve beraberlik mesajı verdi.


MHP'nin kendi içinde birlik ve beraberlik içinde olması durumunda oy potansiyelinin %45 olduğunu belirten Doğan, Türk milliyetçilerinin bir araya geldiği zaman ve birlik içinde olduğu zaman oy potansiyelinin %45 olduğunu ifade ederek,  "Türkiye'de Türk milliyetçilerinin oy potansiyeli %45'dir. 2 yıl önce genel merkez tarafından yapılan araştırmada MHP'nin oy potansiyelinin %45 olduğu belirtildi ama her seçim döneminde kahvehanelerde, gece sohbetlerinde, sokakta MHP'nin barajı geçip geçemeyeceğini konuşuyoruz.   Türk milliyetçileri bir araya geldiği zaman ve birlik içinde olduğu zaman oy potansiyelini yakalayacaktır. Yeter ki birlik ve beraberliği sağlayalım." diye konuştu.

MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras da genel kurulun hayırlara vesile olmasını dileyerek, toplantıya katılan herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından seçme geçildi. Tek aday olarak seçime giden Ertuğrul Onan güven tazeleyerek yeniden MHP Merkez İlçe Başkanı seçildi.

Onan'ın yönetiminde şu isimler yer aldı;

Merkez İlçe Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

"Hakan Kaan Uz, Bilal Armutlu, Mustafa Türkyılmaz, Abdullah Aksungur, Adem Uz, Mustafa Küyükoğlu, Kenan Celep, Abdullah Dalyan, Önder Aydın, Ahmet Türk, Olcay Sesli, Mutlu Bodur, Arif Furkan Armutlu, Volkan Güloğlu, Fatih Topçu, Hasan Yıldırım, Birol Ecevit, Sefa Özten, Alparslan Başergül, Tuğrul Bardakçı, Emrah Türk, Özkan Yaprak."


Merkez İlçe Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:


"Erhan Uysal, Şahin Bekdamar, Uğur Kayalı, Mustafa Eke, Nafel Bardakçı, İbrahim Hoşgör, İlyas Torun, İsmail Cürün, Ömer Güloğlu, Mustafa Çubuk, Ahmet Canıbek, Ahmet Yıldız, MevlütDemirparmak, Şuaib Yalçın, Rıza Akdoğan, Çağrı Yalınkılıçlı, Adem Sağlam, Gökhan Dal, Mehmet Selim Alkan, Rıdvan Acar, Yücel Karataş ve Kemal Koç."


İl delegelikleri asil üyeliklerine 271, yedek üyeliklerine ise 49 kişi seçildi.


www.corumhakimiyet.net


Son Güncelleme: 01.05.2017 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.