Eski ve yeni başkanlar buluştu

2009-2014 yılları arasında görev yapan eski belediye başkanları düzenlenen yemekte bir araya geldi.

23 Mayıs 2015 Cumartesi 17:49
 Eski ve yeni başkanlar buluştu


2009-2014 yılları arasında görev yapan eski belediye başkanları düzenlenen yemekte bir araya geldi.


Eski Laçin Belediye Başkanı Erdal Altuntaş’ın işletmeciliğini yaptığı Hünkar Kafe’de düzenlenen buluşmaya, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Alaca Belediye Başkanı Muhammed Esat Eyvaz,  eski Seydim Belediye Başkanı Alaattin Köksal, eski Karahacip Belediye Başkanı Hacı Ahmet Bektaş, eski Konaklı Belediye Başkanı Ahmet Şentürk, eski İskilip Belediye Başkanı Numan Sezer, eski Kunduzlu Belediye Başkanı İzzet Ünsal, eski Eskialibey Belediye Başkanı Ertürk Taşdemir,  eski Hacıhamza Belediye Başkanı Hayati Bahçivan, eski Arifegazili Belediye Başkanı Hamza Yağmur, eski Başpınar Belediye Başkanı Cevdet Dağ, eski Evci Belediye Başkanı Nihat Sarıerik, eski Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ve eski Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç katıldı.


Eski ve yeni belediye başkanlarını bir araya toplayan eski Laçin Belediye Başkanı Erdal Altuntaş, yaptığı açıklamada “ Kendilerini tek tek arayarak böyle bir fikri kendileriyle paylaştığımda bir araya gelmemizin çok yararlı olacağını ve eski günleri yad edeceğimizi söyledim. Bu akşam 2009-2014 yıllarında Belediye Başkanlığı görevini yapan arkadaşlarla birlikte bir araya geldik” dedi.


Arkadaş olan eski belediye başkanları ile sohbet etmek ve hasret gidermek amacıyla bir araya geldiklerini belirten Altuntaş, ”Bu akşam arkadaşlarımızla birlikte şu anda hiçbir siyasi amaç gütmeden sadece ve sadece belediye başkanlarımızla bir araya gelmeyi amaçladık. Bu akşam anılarımızı birbirimize anlatarak, dostça bir buluşma gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.


Erdal Altuntaş, misafirlerine özel ıslama köfte ikramında bulundu.



Son Güncelleme: 23.05.2015 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hassas adam 2015-05-25 08:24:36

eski seydim belediye başkanı şeklinde yazılmaz..seydim eski belediye başkanı olacak..daha dikkatli olalım..reklamcı ve gazetecilerin çok daha dikkatli olması lazım bu konuda..