Esnaf hizmete müteşekkir

Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmeddin Uzun, belediye hizmetlerine teşekkür etti

27 Mayıs 2018 Pazar 03:18
Esnaf hizmete müteşekkir

Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, Belediye Başkanı Zeki Gül’e esnafa yaptığı güzel hizmetler için teşekkür etti.

 Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Aşağı Sanayi Sitesi’nin taşınacak olmasına rağmen esnafın işlerinin aksamaması için bozulan yollar bir bir tamir ediliyor.

Küçük Sanayi Sitesi, Aşağı Sanayi ve Bakırcılar Sitesi’nde yağmur suyu şebeke çalışmaları ve çeşitli nedenlerden dolayı bozulan yollar onarılırken, ayrıca yine Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından da sanayide haftalık ve aylık temizlik çalışmaları düzenli olarak yürütülüyor.

Sanayilerdeki bozulan yolların tamiri için Çorum Belediyesi’nden talepte bulunduklarını belirten Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, bu talebe ivedilikle olumlu yanıt veren ve bozulan yollarda tamir çalışması başlatan Belediye Başkanı Zeki Gül’e esnaf adına teşekkür etti.

Başkan Gül’ün esnaf dostu bir başkan olduğunu yaptığı hizmetlerle kısa sürede kanıtladığını vurgulayan Uzun, “Başkanımızdan esnafımız için ne talep ettiysek geri çevrilmedik. Kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz. Ayrıca Belediye Başkan Yardımcılarımız Ahmet Yabacıoğlu, Alper Zahir ve Turhan Candan’a da ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 27.05.2018 03:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.