Esnaf kredilerinde 84 aya kadar vade imkânı

Doğan, Şekerbank İşletme Pazarlama Yönetmenleri Dilek Arslan ve Burcu Kayış ile birlikte Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

27 Temmuz 2016 Çarşamba 12:52
 Esnaf kredilerinde 84 aya kadar vade imkânı


Şekerbank Çorum Şube Müdürü Sevgi Çam Doğan, “Anadolu Bankacılığı’nı misyon edinmiş, esnaf ve küçük işletmelere özel tabana yaygın bankacılıkta köklü bilgi birikimine sahip banka olarak, esnafa fayda sağlayacak birçok iş birliği, proje, ürün ve hizmet ile esnafımızın yanında yer almaya devam ediyoruz” dedi.

Doğan, Şekerbank İşletme Pazarlama Yönetmenleri Dilek Arslan ve Burcu Kayış ile birlikte Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında esnafa özel farklı vadeler ve sektörel bazlı faiz oranları hakkında bilgi veren Şekerbank Çorum Şube Müdürü Sevgi Çam Doğan, ara dönem ödemeli taksitli krediler olduğu gibi, eşit taksitli kredi imkânlarının da bulunduğunu söyledi. 

Şekerbank olarak esnaf kredilerinde 84 aya kadar vade imkanı sunduklarını ifade eden Sevgi Çam Doğan, “Dönemsel kampanyalar ile esnafa özel avantajlı faizlendirme imkanlarımız da bulunmaktadır. Esnaf ve işletme müşterilerimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak geliştirdiğimiz Nefes Aldıran Kredi ile vergi ödemeleri gibi yasal yükümlülüklerin arttığı aylarda firmalara, taksit atlama imkanı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

“DOSTLUK KAZANSIN” UYGULAMASINI BAŞLATTIK


Doğan, ayrıca, “Dostluk Kazansın” adıyla başlattıkları uygulama kapsamında müşterilerin tavsiyesiyle Şekerbank ile yeni çalışmaya başlayanlara indirimli finansman sağlarken, arkadaşını tavsiye eden müşterilere ise tavsiyeleri için bankacılık işlemlerinde indirimler sunduklarını kaydetti.  Turizmciden eczacıya, hal esnafından gözlükçü ve optikçiye kadar birçok faaliyet alanında işletmelerin ve esnafın yanında olmaya devam ettiklerini anlatan Şekerbank Çorum Şube Müdürü Doğan, şöyle devam etti: “Hal esnafı için “Taptaze Destek Paketi”, fırıncılara yönelik “Ekmeğine Destek Paketi”, gözlükçü ve optikçilere yönelik “Net Destek Paketi”miz ile sektörüne özel olarak esnafımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz. Geçtiğimiz dönemde sunduğumuz bu destek paketlerimizi de her zaman olduğu gibi, sektördeki işletmelerin çalışma koşulları ve sektörel ihtiyaçlarına uygun bir şekilde üretimin artmasını hedefleyerek geliştirdik. Her sektörün ve her bölgenin farklı ihtiyaçları olduğunu bilerek esnafımıza, sektörüne özel imkanlar sunmaya önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz. 


ÜRETEN KART İLE TEK SEFERDE 5 BİN TL ÇEKİLİYOR


İşletme bankacılığındaki bir diğer ilkimiz olan “Üreten Kart” ürünümüz ile esnafımız tüm şirket harcamalarını yaparken, aynı zamanda şubeye gitmeden ATM’den kredi başvurusu yapıp, kredi tutarını da ATM’den çekebiliyor. Yine Üreten Kart ile esnafımız, ATM’den işletme hesabına para yatırabiliyor ve aynı gün içinde tek defada 5.000 TL’ye kadar para çekebiliyor. Bu ürünümüzle ticari kart adedimizde beklenenin üzerinde artış gösterdik.  Üreten Kart ile esnaf ve işletme sahiplerine tüm bankacılık ürünlerinin tek bir hesap özetiyle yani tek bir ekstre ile takip edebilmesi imkanı sağlıyoruz. Üreten Kart, yurt içinde ve dışında şirket harcamalarında kullanılmak üzere şirket adına yetkili çalışanlara da verilebiliyor. Bu özelliği sayesinde şirket çalışanlarının yaptığı harcamalar da tek bir hesap özeti sayesinde kolayca takip edilebiliyor. Üreten Kart, esnaf ve işletme sahiplerine, iş yaptıkları bayi, distribütör ya da toptancı firmalarda pratik, güvenli ve düşük maliyetli bir ödeme sistemi kullanma imkanı sunuyor. İşletme sahipleri, ödemelerini mal alımı yapılan firma ile anlaşılan vadede belli bir limit dâhilinde yapabiliyor.


ENERJİ YATIRIMLARI İÇİN EKO KREDİ GELİŞTİRİLDİ


Enerji verimliliği yatırımlarını yaygınlaştırmak için 2009’da Türkiye’de bir ilk olarak EKOkredi’yi geliştirdik. Enerji tasarrufunu yaygınlaştırmak ve doğal kaynakların sürdürülebilirliğine destek olmak amacıyla sunduğumuz bu ürün ile bireylerin, çiftçi, esnaf ve işletmelerin enerji verimliliği yatırımlarını uygun koşullarda finanse ediyoruz.  EKOkredi ile bugüne kadar yaklaşık 682 milyon TL’yi aşkın finansman desteği sağladık ve 80 bini aşkın kişiyi enerji tasarrufu ile tanıştırdık. EKOkredi kapsamında ayrıca reel sektör iş birliklerine de imza atarak, bu konudaki farkındalığın arıttırılmasına destek veriyoruz.

DIŞ TİCARETTE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ

Diğer yandan, ihracata yeni başlayan KOBİ’lerimize, uzman kadromuzla dış ticaret belge hazırlama sürecinin her aşamasında “ücretsiz dış ticaret danışmanlık ve belge hazırlama” hizmeti sunuyoruz. Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan bu hizmet sayesinde, dış ticaret işlemi gerçekleştiren KOBİ’lerimizin işlemleri en kısa sürede eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde tamamlanıyor.  Banka olarak, değişen mevzuatlar ve uygulamalar konusunda da KOBİ’lerimize danışmanlık hizmeti sunuyoruz. İşletme sahibi müşterilerimiz, bankamızın “Üretene Destek Hattı” aracılığıyla hukuki danışmanlıktan mali müşavirliğe, otel bilgi servisinden rezervasyona, kongre-fuarlara ve konferans organizasyonuna kadar geniş yelpazedeki danışmanlık hizmetlerinden hiçbir ücret ödemeden yararlanabiliyorlar. Şekerbank olarak ayrıca, çekle ödemelerin daha güvenli hale getirilmesi amacıyla Kredi Kayıt Bürosu (KKB) tarafından geliştirilen Kare Kodlu Çek’i Türkiye’de müşterilerinin hizmetine sunan ilk banka olduk.” ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç da, esnaf ve sanatkârlar için son derece cazip imkânlar sunan Şekerbank yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 



Son Güncelleme: 27.07.2016 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.