Esnaf Muharrem iftarında buluştu

Çorum Berberler ve Kuaförler Odası tarafından oda üyelerine Muharrem ayı iftar yemeği verildi.

31 Ekim 2014 Cuma 11:24
 Esnaf Muharrem iftarında buluştu


Çorum Berberler ve Kuaförler Odası tarafından oda üyelerine Muharrem ayı iftar yemeği verildi.


ÇESOB’ta verilen iftar yemeğine CHP İl Genel Meclisi üyesi Yıldız Bek, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, ÇRSOB Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Latif Akdağ ve Lütfi Barut, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Köse, Hazır Elbiseciler Odası Başkanı Necati Şimşek, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal, Çilingirciler ve Sobacılar Odası Başkanı Halil Taşkaldıran, Yorgancılar ve Döşemeciler Odası Başkanı Erdoğan Çerikçi, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Ayakkabıcılar ve Kunduracılar Odası Başkanı Hasan Coşgun, Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Nesimi Özkubat, Fırıncılar ve Simitçiler Odası Başkanı Adem Çıkık, Mecitözü Esnaf Odası eski Başkanı Mustafa Tunç, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Oda Genel Sekreterleri, Oda Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda oda üyesi esnaf ve davetli katıldı.


Düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Köse, “Tutmuş olduğumuz oruçlarımızı Allah kabul etsin. Muharrem ayı yas ayıdır. Hz. Hüseyin efendimizin şehit edilmesi bizi derinden yaralayan tarihteki önemli hadiselerden biridir. Muharrem ayında birçok hadise vuku bulmuştur. Biz bu ayı hakkıyla anlamak ve yaşamak durumundayız. Ehlibeyti sevmek elbette ki hepimizin boynunun borcu, Peygamberimiz (s.a.v.) sevdiğimiz gibi Hz. Ali efendimizi de Hz. Hüseyin efendimizin neslinden gelenlerin hepsini çok seviyoruz. Hepimizin Allah’ı bir peygamberi bir kitabı bir bayrağı bir devleti bir, bir milletin çocuklarıyız. Bizler yaratılanı yaratandan ötürü çok seviyoruz. Dolayısıyla bizi birbirimize bağlayan o kadar birler var ki, bu nedenle bu bağlarımız çok güçlüdür. Biz birbirimizi sevmeye birbirimizi saymaya birbirimize hürmet etmeye birbirimizi daha iyi anlamaya gayret edeceğiz. İftar yemeğine geldiğiniz için Allah hepinizden razı olsun. Hepinizi sevgiyle saygıyla hürmetle selamlıyorum” dedi.


İftar yemeği yapılan dua ile son bulurken, Oda Başkanı Mustafa Köse, iftar yemeğine katkılarından dolayı Melodi Kozmetik Sahibi Mustafa Mucuk’a plaket takdim ederken, ayrıca teşekkür etti. 




Son Güncelleme: 31.10.2014 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.