Esnafımız "Evet" diyor

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Albayrak Sokak, Taşhan Caddesi ve Cami Kebir Sokak esnafını ziyarete ederek esnafa bereketli kazançlar diledi.

31 Mart 2017 Cuma 19:38
Esnafımız

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Albayrak Sokak, Taşhan Caddesi ve Cami Kebir Sokak esnafını ziyarete ederek esnafa bereketli kazançlar diledi.



Başkan Külcü’ye ziyarette esnafın ilgilisi yoğun oldu. Ziyaret ettiği esnafla tek tek sohbet eden Başkan Külcü, "Ekonominin temeli güvendir. Biz de esnafımıza güveniyoruz. Esnafımızı bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda da halkımız ülkemiz için doğru olanı isteyecektir. Halkamız EVET diyecek.” dedi.



AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye ekonomisinin 3-4 kat büyüdüğüne dikkat çeken Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Vatandaşlarımızın imkanları arttı. Refah düzeyi yükseldi. Bizim milletimiz basiret sahibidir. Günü gelince akl-ı selim bir şekilde kararını verir. 16 Nisan’da da ne yapacağını çok iyi bilir. Milletimize güveniyoruz” dedi. 




Son Güncelleme: 31.03.2017 19:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.