Esnafla özçekim

Başkan Gül, esnaf ve pazar turu yaptı, kadın kültür merkezinde kursları inceledi

12 Nisan 2018 Perşembe 17:35
Esnafla özçekim

Belediye Başkanı Zeki Gül, İnönü Caddesi ve Çarşamba Pazarı esnafını ziyaret etti.

Esnaf ziyaretlerini sürdüren Gül, İnönü Caddesi esnafını ziyaret etti. Saat Kulesi civarından başlayan ve Anitta Kavşağına kadar olan bölgedeki esnafları ziyaret eden Gül, hayırlı işler dileğinde bulundu.

Gül, daha sonra Çarşamba Pazarı’na geçerek hem alışveriş yaptı hem de esnafla sohbet etti. Vatandaşlar Gül’e yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

KURSLARI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Zeki Gül, Bahçelievler Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti.

Gül, eşi Halime Gül, Özel Kalem Müdürü İrfan Yiğit ve Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu ile birlikte Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti. Gençlik Merkezi’nde eğitim faaliyetlerine katılan öğrencileri ziyaret eden Belediye Başkanı Zeki Gül, öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

Daha sonra Kadın Kültür ve Sanat Merkezi bölümüne geçen Başkan Gül, merkez içerisinde bulunan kursları tek tek ziyaret ederek kurslar hakkında bilgi aldı ve kursiyerlere kolaylıklar diledi.

KANDİL SİMİTLERİ HAZIR

Çorum Belediyesi Miraç Kandili münasebetiyle 40 Bin paket kandil simidi ikram edecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, yaptığı açıklamada, “Miraç Kandili münasebetiyle Çorum’daki tüm camilerde Çorum Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası tarafından üretilen kandil simitlerini vatandaşlarımıza dağıtacağız. Hazreti Muhammed (S.A.V)’in Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya oradan Allah katına yükseldiği mübarek gece olan Miraç Kandili Müslümanlar için önemli günlerden birisi. Müslümanlar için de oldukça önemli bir gece. Biz de Çorum Belediyesi olarak bu gecenin ruhuna uygun olarak kandil simidi dağıtacağız. Tüm Çorumluların ve İslam aleminin Miraç Kandilini Çorum Belediyesi olarak tebrik ediyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 12.04.2018 18:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165