Eve teslim gömlek

Çorumlu Bilsar, fabrikadan eve teslim gömlek dönemi başlattı.

20 Kasım 2013 Çarşamba 12:30
 Eve teslim gömlek


Çorumlu Bilsar, fabrikadan eve teslim gömlek dönemi başlattı.

Sabah’ın haberine göre, kişiye özel gömlek üretimiyle sektöründe büyüyen Bilsar’ın, parakendede yeni bir dönem başlattığını yazdı.

Çorum’da yılda 2.5 milyon adet gömlek üreten firma, Kan
yon AVM’de açtığı ‘Bilshirt’ mağazasından alışveriş yapan müşterilere, aldıkları ürünü iki gün sonra teslim edecek.

Depo kirası ve stok maliyetini sıfıra indirmek için böyle bir yönteme başvurduklarını belirten Bilsar Yönetim Kurulu Başkanı Selman Bilal, “Bilshirt bir gömlek mağazası. Müşteri buradan aldığı ürünü hemen alamayacak. Kargoyla evine göndereceğiz. Ayrıca kendi gömleğini de tasarlayabilecek. Ancak bunun kargo süresi bir hafta olacak.” dedi.

Stoksuz mağazacılıkla maliyetleri yüzde 30 ila 50 arasında azaltmayı hedeflediklerini dile getiren Bilal, şöyle konuştu; “Deneysel perakendecilik yapmayı planlıyoruz. Sektörde yeteri kadar uzmanlığa eriştik. Artık deneysel işlere yer açmamız gerek.”




Son Güncelleme: 20.11.2013 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165