'Fakire ve sığınmacılara ekmek'

Vali Necmeddin Kılıç’ın her hafta bir mahallede gerçekleştirdiği halkla buluşma toplantısı bu hafta Ulukavak Mahallesi’nde yapıldı.

18 Ocak 2017 Çarşamba 21:19
'Fakire ve sığınmacılara ekmek'

Vali Necmeddin Kılıç’ın her hafta bir mahallede gerçekleştirdiği halkla buluşma toplantısı bu hafta Ulukavak Mahallesi’nde yapıldı.


Toplantıya Vali Kılıç ile birlikte Vali Yardımcısı Adem Saçan, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki GÜL, İl İdare Şube Başkanları, Mahalle Muhtarı Hanefi Özdemir ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.


İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu tarafından mahalledeki asayiş konuları ile ilgili yapılan sunumdan sonra mahalle sakinleri Valilik ve Belediye ile ilgili sıkıntılarını, istek ve şikâyetlerini dile getirdi. Vatandaşları dinleyen Vali Kılıç, konu ile ilgili daire amirlerini talimatlandırdı.


Toplantıda yaptığı değerlendirmede okullardaki güvenlik tedbirlerinin özellikle gençleri madde bağımlılığından korumak için alındığını belirten Vali Necmeddin Kılıç, ancak halkla beraber el ele gönül gönüle vererek bunun başarılabileceğini, halktan gelen ikazlar doğrultusunda güvenlik politikasının şekillendirileceğini belirtti.


Vali Kılıç, “Binlerce yıllık devlet geleneğimizdir, yaşadığımız il sınırları içerisinde bir kişi aç yatıyorsa biz tok sabahlayamayız. Kim olursa olsun bir insan açsa biz tok olamayız. Merhamete dayanan medeniyet kuran tek ulus biziz. Afrika’daki aç kalan insanlara üzülen tek medeniyet biziz. Bu nedenle ilgili yerlerden fon bularak Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile ekmek dağıtmaya başladık. Ekmekle beraber yemek dağıtmanın çarelerini de arıyoruz. Kendi fakirimize de sığınmacılarımıza da ekmek dağıtıyoruz. Bize ihtiyaç sahiplerini tespit edin, muhtarımıza bildirin, muhtarımız kanalıyla da Vakfımıza gelsin.”


Son Güncelleme: 18.01.2017 21:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.