Fatih Özcan istifa etti

Çorum Belediyespor Mali As Başkanı Fatih Özcan görevinden istifa etti.

07 Eylül 2015 Pazartesi 11:20
 Fatih Özcan istifa etti

Çorum Belediyespor Mali As Başkanı Fatih Özcan görevinden istifa etti. Özcan, Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adayı olması nedeniyle bu siyasi süreçte Çorum Belediyespor’un zarar görmesinin önüne geçmek ve bir takım art niyetli düşüncelerin önüne geçmek için böyle bir karar aldığını söyledi.

Özcan, yaptığı basın açıklamasında, 1,5 yıldır görev yaptığı Çorum Belediyespor’un başarısı için bugüne kadar üzerine düşeni yapmanın gayreti içinde olduğunu belirterek ‘Bu süre zarfında bir aile gibi gördüğüm yönetim kurulu üyesi olarak bu büyük aileye şampiyonluk hediye edememiş olmak en büyük üzüntümdür.


Gelinen noktada kendi adıma siyasi anlamda da bir takım faaliyetler içine girme kararı aldım ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adaylık başvurumu yaptım. Umarım bu benim ve şahsım adına hayırlı olur. Bu nedenle benim için siyaset üstü bir kurum olan ve gönül bağı ile bağlı bulunduğum Çorum Belediyespor Yönetim kurulu üyeleğinden istifa ediyorum. Bu istifada en temel unsur hem şahsımın hemde çok sevdiğim kulübümün böyle bir siyasi süreçte zarar görmesinin önüne geçmek ve bir takım art niyetli düşüncelere zemin hazırlamamaktır.


Yönetim’deki görev sürem boyunca bana bir baba şefkati ile yaklaşın ve bu camianın bir parçası olmamda emeği bulunan Onursal Başkanımız Muzaffer Külcü ve kulüp başkan ımız Zeki Gül ile yönetim kurulunda omuz omuza kader birliği yaptığım tüm arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Görev sürem içinde yaz kış demeden ceplerindeki son kuruş paralarını feda ederek takımımızı destekleyen taraftarlarımızın gönlümdeki yeri çok ayrı.


Çorumspor tribünlerinden gelen biri olarak onların bu takıma verdiklerinin ne kadar değerli olduğunu, yönetici olarak görev yapmaya başladıktan sonra daha iyi anlama şansım oldu.


Ve benim için hayatımın en zor yol ayrımlarından biriyle karşı karşıyayım. Şu çok iyi bilinsin ki; siyasi yada dünya görüşüm ne olursa olsun Çorum Belediyespor için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da elimden gelenin fazlasını yapmak için çalışacağım. Belki bir yönetim kurulu üyesi olarak içerisinde bulunamayacağım ancak maddi-manevi tüm benliğim ve dualarımla her zaman bu büyük camiaya hizmet edeceğimin bilinmesini istiyorum. 


Bu vesileyle bende emeği bulunan herkese teşekkür ederken, haklarını da helal etmelerini istiyorum. Benim zerre hakkım varsa sonuna kadar helal olsun. 


Çorum Belediyespor’umuzu önce Allah’a, sonra bu şehrin güzel insanlarına emanet ediyorum.

 


Son Güncelleme: 07.09.2015 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.