Fatoşş Butik'i Ceylan açtı

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Fatoşş Butik'in açılış törenine katıldı.

06 Mayıs 2017 Cumartesi 19:40
 Fatoşş Butik'i Ceylan açtı


AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Fatoşş Butik'in açılış törenine katıldı.



Milletvekili Ceylan, beraberinde AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ve bazı il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fatoşş Butik'in açılışını gerçekleştirdi.


Bahçelievler Mahallesi Bahçelievler 2. Cadde No:7/1 adresinde bulunan ve Fatma Atlas'ın sahibi olduğu Fatoşş Butik, dualar eşliğinde açılarak hizmete girdi.


Bayan giyimi üzerine seçkin ürünlerin bulunduğu Fatoşş Butik, eşi-benzeri olmayan, seri üretimi yapılmayan, ender bulunan ve şık bir şekilde hazırlanmış ürünlere ağırlık veriyor.


İşyerinin açılış töreninde bir konuşma yapan İl Başkanı Mehmet Karadağ, hayırlı olsun dileklerini ileterek, bol kazançlar temennisinde bulundu.



Milletvekili Ceylan ise Fatma Atlas'a işyerinin hayırlı-uğurlu olmasını dileyerek, "Allah utandırmasın. Allah bol kazançlar nasip etsin. İşinizi severek yaptığınız müddetçe başarılı olmamak için hiçbir sebep yok. Müşteri memnuniyetine önem vererek yapacağınız her iş başarıyla sonuçlanır. İşyerini mümkün olduğunca erken açın. Sabahın bereketini kaçırmayın. İşinizi severek, isteyerek yapın ve sürekli kendinizi geliştirin" diye konuştu.


İşyeri sahibi Fatma Atlas ise açılış törenine katılarak kendilerini yalnız bırakmayan Milletvekili Ceylan, İl Başkanı Karadağ ve diğer partililere teşekkür etti. 
Açılış töreninin ardından Ceylan, Karadağ ve beraberindekiler kokteyl eşliğinde katılımcılarla bir süre sohbet etti.


Son Güncelleme: 07.05.2017 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165