Fen Lisesi kahvaltıda buluştu

Çorum Fen Lisesi Okul Aile Birliği, okula yeni başlayan 9. sınıf velileri ile mezun olacak 12. sınıf velilerini kahvaltıda buluşturdu.

16 Aralık 2014 Salı 14:02
 Fen Lisesi kahvaltıda buluştu


Çorum Fen Lisesi Okul Aile Birliği, okula yeni başlayan 9. sınıf velileri ile mezun olacak 12. sınıf velilerini kahvaltıda buluşturdu. Kahvaltıya okul idaresi, öğretmenler, Okul Aile Birliği ve çok sayıda veli katıldı.


Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Kaleycik, okul hakkında bilgi vererek kahvaltının amacından bahsetti. Kaleycik, “Birlik ve beraberliğin daim olması dileğiyle, okulumuza yeni başlayan 9. sınıf velilerine hoşgeldin diyerek bu güzide okulumuzu kazanmasında emeği geçen ilköğretim idare, öğretmen ve velilerine teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Son sınıfta mezun olacak öğrencilerimize de LGS ve LYS'de üstün başarılar diliyorum, Allah bahtlarını açık etsin. Ayrıca bu kahvaltı ikramında bulunan sponsorlarımıza teşekkür ederim" diye konuştu.


Okul Müdür Vekili Mustafa Yeşil de, velilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek veli toplantısının amacını anlattı. Veliler kahvaltıdan sonra sınıflara geçerek öğretmenlerden öğrencileri ile ilgili bilgi aldılar.





Son Güncelleme: 16.12.2014 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165